Obavijesti

Viral

Komentari 19

Pulski maturanti oduševili svog profesora: 'Ostao sam u šoku!'

Pulski maturanti oduševili svog profesora: 'Ostao sam u šoku!'
1

Profesor hrvatskog jezika i povijesti Filip Zoričić, koji predaje u Gimnaziji Pula, pohvalio je maturante svoje škole zbog poteza koji je zaslužio nagradu za fair play godine!

VIDEO

Naime, profesoru Zoričiću je u petak ostala kopija testa u školskoj knjižnici te ga je netko našao i odnio maturantima, kako bi imali pitanja za test, koji su trebali pisati jučer, piše Srednja.hr.

No, učenici se nisu odlučili za liniju manjeg otpora, odnosno naštrebali pitanja koja su procurila te se pojavili na testu.

- Danas sam dobio, možda i najveći, kompliment, otkad radim kao profesor. Ovi mladi ljudi, 4. e razred opće gimnazije, došli su do moje učionice obavijestiti me kako su dobili test, ne želeći reći tko im ga je dao i kako ne bi bilo fer da pišu taj isti test. Netko će reć da su ludi, ali ja sam ostao šokiran! Danas sam im zahvalan što su pokazali kako i dalje ima poštenih ljudi koji cijene iskrenost, znanje i ljubav koja im se daje. I što su još jednom potvrdili kako na mlade možemo računati i kako je svijet njihov!, napisao je između ostalog oduševljeni profesor Zoričić.

Profesor Zoričić je za portal Srednja.hr otkrio kako su rezultati ispita odlični te da će svim učenicima dati i peticu u zalaganje. To je nažalost maksimum, ali ljudski će to zauvijek ostati zabilježeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela