Viral

Komentari 3

'Qashqai će dijeliti sva tri moja vozača, ja ću biti suvozačica'

'Qashqai će dijeliti sva tri moja vozača, ja ću biti suvozačica'

Štefica Hlad (61) iz Zaprešića stigla je na primopredaju Nissan Qashqaija u društvu supruga i zeta. Štefica je izvučena 14. studenog u prostorijama redakcije 24sata

Lijepo, prekrasno, neopisivo... Ma ne znam više koji epitet bih dala ovome. I dalje ne mogu vjerovati, izvan sebe je Štefica Hlad (61) iz Zaprešića, dobitnica Nissan Qashqaija u nagradnoj igri 24sata. Štefica je na primopredaju u Autokuću Baotić stigla u društvu supruga Vlade i zeta Tomislava.

Primopredaja Nissan Qashqaija

- U kući imam tri vozača pa će oni dijeliti ovaj auto. Suprug, kći i zet. Meni je ipak najudobnije na suvozačkom sjedalu, tamo sam najsigurnija, nastavlja kroz smijeh Štefica i otkriva:

- Pretplatnik sam 24sata, igram vaše nagradne igre godinama i ovo mi je prva nagrada. Bila bih sretna s bilo kakvom nagradom, ali auto je ipak auto. I dalje sam van sebe od sreće, iskrena je Zaprešićanka.

Primopredaja Nissan Qashqaija

Automobil za prvi put i nije loša nagrada, zar ne? Štefica je ponosno sjela u svog novog limenog ljubimca i odvezla se kući u sigurnom društvu supruga i zeta.