Viral

Komentari 0

'Rugaju mi se. Ali ne želim maknuti taj madež. To sam ja'

'Rugaju mi se. Ali ne želim maknuti taj madež. To sam ja'

Raven se odmalena bori s hejterima koji joj se rugaju jer ima veliki madež na vrhu nosa. Na TikTok profilu je napravila video i odbrusila hejterima te postala hit. Dobila je masu pozitivnih komentantara

Raven ima 22 godine, iz New Yorka je. Na nosu ima veliki madež zbog kojeg su joj se rugali dok je bila mala. Rugaju joj se i danas. Imala ga je priliku maknuti, ali nije htjela. Odlučila je ostaviti madež jer bez njega to ne bi bila ona, prenosi Mirror

Raven je na svoj TikTok profil objavila video na kojem je u opis stavila 'Budi svoj'.

U video se osvrnula na hejtere i napisala: 'Kada se netko ruga mojoj urođenoj mani, ali ja ju j**eno volim i prihvaćam da sam jedinstvena svaki dan svog života'.

Otkad je video objavljen, prikupljeno je skoro milijun pregleda, 60.000 lajkova i stotine komentara ljudi koji su je podržali.

- Mene su kao dijete stalno zezali zbog mojih mana, a sada bi im se samo nasmijala u lice. To si TI, ljepota nadilazi sve granice - jedan je od komentara. 

Nakon njenog suprotstavljanja hejterima, Raven je dobila dosta pozitivnih komentara, a neki su joj čak rekli da liči na medvjedića. 

Jedan korisnik TikToka je na njen video komentirao kako bi odmah uklonio manu prvom prilikom, na što je ona uzvratila da je imala priliku, no jednostavno je manu prihvatila i voli samu sebe takva kakva je. 

- Opcije kada sam bila mala su bile ograničene. Ili bi imala ožiljak ili bi madež bio malo svjetliji, dobro mi je ovako - rekla je Raven.