Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Sa sadnicom 'trave' je ušetao u TV prijenos o zapljeni - droge

U prilično nevjerojatnom spletu događaja, u live TV prijenos o velikoj zapljeni marihuane u kadar je ležerno ušetao muškarac u rukama noseći poveću sadnicu iste

6 komentara

TV ekipa lokalne britanske postaje KMTV dobila je zadatak koji će se nesumnjivo prepričavati generacijama. 

Reporter na terenu Cameron Tucker upravo je uživo izvještavao o velikoj zapljeni marihuane u Kentu u Velikoj Britaniji. Reportaža se bavila policijskom akcijom u kojoj je u kućici sa slamnatim krovom para Yvette i Neila Hartleyja pronašla 88 sadnica marihuane

- Susjedi vjerojatno nisu ni slutili da se u ovom mirnom idiličnom seoskom dijelu Kenta, u kućici iza mojih leđa, uzgajao kanabis - izjavio je reporter u live prijenosu. 

U nevjerojatnom spletu događaja, usred javljanja uživo u kadar iza leđa reportera ušetao je muškarac noseći u rukama golemu sadnicu koja prilično podsjeća na - marihuanu, piše britanski Sun.

Vidjevši TV kamere, muškarac je na trenutak šokirano zastao i zatim je počeo panično trčati, ne ispuštajući svoju biljku. Novinar na terenu, baš je u tom trenutku pokazivao na kućicu u smjeru muškarca koji se dao u puni sprint i svoj live izvještaj priveo kraju.

Snimku TV prijenosa nije propustila ni lokalna policija u Kentu, no oni kažu da prema njihovim saznanjima, nije počinjen nikakav zločin. Pojavile su se i spekulacije je li se ovaj incident stvarno dogodio ili je riječ o namještaljci, no kako god bilo, sasvim sigurno je riječ o jednom od urnebesnijih TV trenutaka.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message