Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Sakupljajte kupone iz 24sata i Opel Corsa može postati vaša

OD PETKA U 24SATA Sjajna nova Opel Corsa pouzdan je njemački gradski automobil koji je spreman za budućnost. Pružit će vam pravi užitak u vožnji

Foto: Promo
10 komentara

Od sutra igrajte novu nagradnu igru i osvojite Opel Corsu. 

Potpuno nova Opel Corsa pouzdan je njemački gradski automobil spreman za budućnost. Uzbudljiva tehnologija velikog automobila, odvažan dizajn, vrhunska premium unutrašnjost, inovativni sigurnosni sustavi i moderne opcije povezivanja. Sada dostupna na benzin, dizel ili kao 100% električna.

Foto: Promo

Od petka, 17. siječnja, do nedjelje, 26. siječnja, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. U ponedjeljak, 27. siječnja i utorak, 28. siječnja 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 700, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji novu Opel Corsu”.

Niti jedna pristigla kuverta koja sadrži deset kupona, od kojih su minimalno dva ista, ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na navedenu adresu do petka, 7. veljače 2020., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati izvlači se nagrada.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri "Osvoji novu Opel Corsu", koja se održava u jednom kolu, od 17.1. do 28.1.2020., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message