Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Samo uz kupone iz 24sata osvoji sjajni Citroën C-Elysée

OD PONEDJELJKA, 28. 10. Svaki dan u tiskanom izdanju objavljujemo nagradni kupon koji vam može donijeti fantastičan automobil, Citroën C-Elysée

Foto: Promo
3 komentara

U ponedjeljak počinje nova nagradna igra u kojoj uz samo deset nagradnih kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti sjajan automobil - Citroën C-Elysee.

Citroën C-Elysee je komercijalni uspjeh, alii sportski s tri svjetska FIA WTCC naslova prvaka u kategoriji konstruktora. Dizajn, udobnost, veliki prtljažnik i štedljiv motor… Upoznajte udobnu i prostranu limuzinu nove generacije. Namijenjen je kupcima koji traže trovolumensku limuzinu koja je istodobno privlačna i pristupačna. Ova udobna i prostrana limuzina odlikuje se izvanrednim ležanjem na cesti zbog kojeg je svako putovanje udobno bez obzira na cestu. Kompaktan je izvana, a istodobno straga nudi prostor dostojan većih vozila te prostran prtljažnik od 506 litara. C-Elysée opremljen je štedljivim motorom BlueHDi 100. Nova 3D svjetla naglašavaju suvremenost stražnjega kraja vozila zahvaljujući svjetlosnim potpisom u skladu s ostalim modelima marke Citroën.

Foto: Promo

Od ponedjeljka, 28. listopada, do četvrtka, 7. studenog, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U petak, 8. studenog, i subotu, 9. studenog 2019., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci 24sata, koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 760, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji Citroen Elysee”. Niti jedna kuverta koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 21. studenog 2019., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika. 

PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Citroen Elysee”, koja se održava u jednom kolu od 28. 10. do 9.11. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. SAMO UZ 24SATA OSVOJI SJAJNI CITROËN C-ELYSÉE Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message