Obavijesti

Viral

Komentari 105

Seksao se s prostitutkom pa slučajno nazvao - zaručnicu!

Velika Britanija: Vikkie je prekopala zaručnikov mobitel te otkrila što je učinio - prevario ju je s prostitutkom koju je platio 130 funti, 10 funti više nego što je potrošio na zaručnički prsten

VIDEO

Britanka Vikkie Kenward (30) uhvatila je svojeg, sada bivšeg zaručnika u preljubu nakon što ju je slučajno nazvao dok se seksao s prostitutkom. Te večeri Vikkie je primila poziv Tyea Smitha i, umjesto da čuje njegov glas, s druge strane je čula mrmljanje i uzdisanje.

Bez da mu je otkrila svoje sumnje, prekopala je njegov mobitel i zajedničke račune te otkrila što je učinio - prevario ju je s prostitutkom koju je platio 130 funti, 10 funti više nego što je potrošio na Vikkiein zaručnički prsten.

Kada ga je suočila sa svojim otkrićem, branio se da je seksualne usluge 'primio' samo jednom i to na masaži koja je 'sretno završila'. 

- Doslovce sam slušala vlastitog zaručnika kako me vara. Otkriće me totalno šokiralo, bila sam i bijesna i žalosna. Srce mi je pucalo, a istovremeno sam bila užasno ljuta - kaže Vikkie kojoj se prevarant Ty pokušao ispričati za varanje. 

- Nemam joj što reći. Puno sam joj puta rekao koliko mi je žao i koliko žalim što sam platio prostitutku jer je to okončalo moju vezu - kazao je Ty. 

Rekao mi je: 'Pa to je samo seks bez osjećaja'

Par se upoznao 2013. godine na zajedničkom poslu. Planirali su vjenčanje, djecu i zajedničku budućnost no Vikkie je osjećala da nešto 'ne štima'. 

- Konstantno je 'visio' na mobitelu i nije mi dao da ga pogledam. Noću bi kasno dolazio bez objašnjenja. Mislim da je proradila ženska intuicija - kaže Vikkie.

Te noći ju je nazvao i javila se, vjerujući da je došao na neku dobru ideju za vjenčanje. Imala je što čuti - uzdahe njega i nepoznate žene. 

- Logirala sam se u njegov mobitel i našla nepoznate brojeve. Otkrila sam da su to brojevi eskort službe. Nakon svega što sam čula, htjela sam biti dobro pripremljena kada ga budem suočila s onim što sam otkrila. Napala sam ga i isprva se branio no brzo mi je priznao da je spavao s drugom ženom. Još se pravdao i da je bolje da me prevario s prostitutkom jer to znači da je riječ samo o seksu bez osjećaja! Tražila sam ga razlog no nije mi ga dao. Sada tražim pravog muškarca koji ne mora plaćati seks - kaže Vikkie za Metro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje