Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

Snimili NLO, ali zataškavaju? NASA prekinula live iz svemira

Neobičan predmet koji je proletio kroz kadar mnogi nisu ni primijetili, ali kako se snimka odmah prekinula, lovcima na NLO-e to je bio znak da se nešto sumnjivo događa

Foto: YouTube
56 komentara

Lovcima na NLO-e koji vjeruju u teorije zavjere i namjerno prikrivanje postojanja izvanzemaljaca ne treba puno da raspletu novu teoriju, a nagli prekid snimke nakon što je neidentificirani leteći objekt projurio kraj ISS-a bio je i više nego dovoljan. 

Kratki vidio objavio je YouTuber ColdPyro, a na njemu se može vidjeti svijetla točka koja oko pete sekunde videa prolazi prema lijevom dijelu kadra, iznad horizonta.

No, čim se NLO pojavio, snimka se prekinula, što je inače prilično uobičajeno kod prebacivanja kamera ili problema sa satelitskim vezama, a još je i cijeli taj sustav automatiziran. Lovcima na izvanzemaljce - sasvim dovoljno da ih uvjeri da je to neka neobična letjelica. Neobično svjetlo ih je i prošlog mjeseca uvjerilo u NLO.

NASA je prije objašnjavala da se u ovakvim slučajevima radi o refleksiji prozora s postaje, samoj postaji ili svjetlima sa Zemlje koji mogu izgledati kao neobični artefakti u slikama i snimkama. Ili je u kadru ulovljen neki komad svemirskog smeća.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message