Obavijesti

Viral

Komentari 15

Spasio ju je od smrti, a ona je njega izvukla iz pakla droge...

On je bio teški ovisnik, a ona drugi put pred eutanazijom. Pit bullica Clove potpuno mu je promijenila život. Naučila ga je kako živjeti u sadašnjosti, uživati u životu, ali i kako opraštati sebi i drugima

VIDEO

PJ Regan i Clove spasili su jedno drugo. PJ je bio na odvikavanju od droge, a Clove je zamalo bila eutanizirana prije nego ju je udomio.

Bio je trijezan 2 godine, bez posla. Odlučio je da želi imati psa. Ugledao ju je na Facebook stranici azila i odlučio da ju želi upoznati. Uselio se u novi stan i dobio poziv iz azila. Kada ju je preuzeo, Clove je bila uplašena, tužna i nije ga htjela ni pogledati.

Znao je da treba steći njezino povjerenje, ali nije znao kako. Nije ni pomišljao da će jedan odlazak u park potpuno promijeniti Clove.

Sljedeći dan, kada ju je odveo u park, Clove je poludjela od sreće. Nije bila onaj isti depresivni pas kao prije. Uživala je u slobodi i trčala od sreće. 

Odlučio je slušati što ona želi. Nikada nije išao u šetnje šumom, a kamoli planinario. Ali, shvatio je da je to jedino mjesto gdje će se njih dvoje povezati. Zajedno su učili planinariti i kako se penjati. Planinarenje im je postalo oblik terapije koja ima je nevjerojatno pomagala.

'Ovakav oblik mentalne povezanosti kakvu imam s njom, nisam iskusio s niti jednim čovjekom. Jedno drugo guramo naprijed i ne odustajemo' rekao je P.J.

Ovaj nevjerojatan dvojac popeo se na nebrojeno planina. 'Ne znam proučava li ona karte dok sam na poslu, ali kada planinarimo, ona točno zna gdje treba ići. Uvijek ju pratim i nikada se nismo izgubili' kroz smijeh je rekao njezin vlasnik.

Popeli su se na najviši vrh u SAD-u, Mount Elbert. Planinare bez obzira na vremenske prilike, od najveće žege, do temperatura debelo ispod nule.

Clove ga je naučila kako živjeti u sadašnjosti, uživati i proživjeti život, kako oprostiti drugima, ali i sebi.

'Imao sam negativan pogled na život, ali sada više nemam. Ona mi je potpuno promijenila život' rekao je P.J.

Zahvaljujući Clove, P.J. je upoznao svoju djevojku, Rachel. 

'Clove mi daje neopisivu snagu. Tjera me da ustanem i dam sve od sebe' rekao je bivši ovisnik.

Postali su najbolji nerazdvojni prijatelji. Pomogao joj je da od depresivnog i sramežljivog psa postane sretna i ispunjena, kao što svaki pas zaslužuje. PJ se nada da će njegova priča potaknuti druge na udomljavanje, ali i onima koji se bore sa ovisnostima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njihove avanture možete pratiti na Instagram profilu P.J. & Clove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?

Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima, stoji u opisu fotografije na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!
'PREMJESTIT ĆEMO GA'

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!

Iz turske firme Cengiz koja je glavni izvođač radova kažu kako su pratili glavnu projektnu dokumentaciju i zakonske građevinske dozvole. Ali i da će premjestiti hidrant uz stazu
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...