Viral

Komentari 11

'Suče, ja nisam mačka.' 'Vidim, ali znate li isključiti filter?'

'Suče, ja nisam mačka.' 'Vidim, ali znate li isključiti filter?'

Odvjetnik je koristio računalo svoje tajnice i kada se uključio na sudsko saslušanje preko Zooma uključio mu se filter mačke koji nije znao isključiti

Sudsko saslušanje koje je u okrugu Presidio u Texasu održano preko Zooma postalo je internetski hit nakon što jedan od odvjetnika nije znao isključiti filter koji ga je prikazao kao malu mačku.

Video sa saslušanja koji traje manje od minute je komedija iz sekunde u sekundu.

"Gospodine Ponton, mislim da vam je u postavkama uključen filter", kaže sudac Roy Ferguson na početku.

"Hmmmm da. Možete li me čuti?", odgovara mu Ponton, a istovremeno lice male mačke u donjem desnom uglu zaista izgleda kao da ju je sram.

Drugi odvjetnik, Gibbs Bauer, koji je na Zoomu u donjem lijevom uglu stavlja naočale i naginje se prema ekranu kako bi proučio što se događa.

"Ne znam kako ovo mogu maknuti. Tajnica je tu i ona pokušava", nastavlja Ponton, te predlaže nastavak saslušanja:

"Spreman sam nastavak slučaja. Tu sam uživo. Nisam mačka."

Na to mu sudac Ferguson odgovara: "Vidim."

Ponton je koristio računalo svoje tajnice, kojoj je bilo jako neugodno zbog ove nespretnosti, a Ponton nije ni znao da je postao internetski hit dok ga nekih sat vremena nakon saslušanja novinari nisu počeli zvati. Naime, snimka saslušanja se našla na Youtube kanalu suda i sam sudac je stavio link na Twitter.

- Ako sam uspio nasmijati ljude u ovim teškim vremena, drago mi je, pa makar na moj račun - rekao je Ponton za New York Times.