Obavijesti

Viral

'Tata je govorio da nema šanse, ali znao sam da mora biti moj'

'Tata je govorio da nema šanse, ali znao sam da mora biti moj'
6

Jedan neželjeni pas Roku je bio najveća želja. Upoznali su se preko Njuškala i postali najbolji prijatelji. "Nikad neću zaboraviti trenutak kad sam ga ugledao", kaže Roko. Ovo je njegova priča...

VIDEO

Obožavam životinje i dugo sam želio psa. Iako je mama bila za, tata je govorio da nema šanse. Svakog dana pregledavao sam oglase, pokazivao mu slike, molio ga da se predomisli… Jedne nedjelje popodne ugledao sam sliku najslađeg štenca na svijetu i znao da mora biti moj.

Čak se i tati svidio i pristao je da ga udomimo pod uvjetom da je pas isključivo moja i mamina briga. Naravno, pristali smo i isto popodne krenuli po njega u Zagorje.

Nikad neću zaboraviti trenutak kad sam ga ugledao, odmah me došao ponjuškati, a s njime je bila i njegova mama, najslađa francuska buldogica, Štefa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U autu, na putu za Zagreb, nije izlazio iz mog krila, iako je malo zaudarao i pod hitno je trebao kupanac, bila je to ljubav na prvi pogled i dodir. Ljubav koja traje i danas!

Prošle su već četiri godine otkad je Bin ušao u naš život i promijenio ga je skroz na skroz.

Taj blesavi, ludi, smiješni i mazni pesonja velikih ušiju kojeg od milja zovemo Zeko razlog je zbog kojeg su mama i tata morali kupiti veći auto, karavan (narastao je više nego što smo očekivali). Ne smije se penjati na kauč, ali upravo se tamo najčešće mazimo kad smo sami doma. Danas se o njemu se često brine i tata… par puta sam ih uslikao kako izmjenjuju nježnosti, ali nemojte nikome reći.

Moram priznati da ga u gradu baš ne volim šetati, pa to radi uglavnom mama, ali su zato vikendi u prirodi naši! Otkad imamo psa, svaki vikend provodimo u prirodi, na vikendici. Bin je tamo slobodan, ima društvo, zajedno istražujemo prirodu, a po ljeti se i kupamo. Zapravo, s njim se slažem puno bolje nego s bratom.

Tu i tamo zna pustiti goluba ili mi se ušuljati u sobu i ukrasti papuču, ali to su samo dva razloga zašto ga neizmjerno volim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković