Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Tko su pobjednici kreativnog natječaja "Kokovizija"?

Radovi su cijelog mjeseca pristizali sa svih strana, a proteklih nekoliko dana žiri je vijećao i odlučio tko su pobjednici

24SATA
Foto: 24SATA

Početkom listopada Erste banka i 2i Film distribucija pozvali su Vas da sa svojim razredom snimite obradu naslovne pjesme iz novog filma o detektivu Koku – Ljubav ili smrt. 

Žiri u sastavu redatelja filma Danijela Kušana i glavnog glumca Antonia Parača odabrao je pobjedničke razrede u kreativnom natječaju Erste banke i 2i Filma -  Kokovizija. Iako je prijava bilo zaista mnogo, a konkurencija i kreativnost razreda na visokoj razini, redatelj Kušan i Antonio odabrali su tri škole koje će odnijeti glavne nagrade.

Prvo mjesto pripalo je urnebesno dobrom i kvalitetnom video spotu 8e razreda Osnovne škole Popovača. 

Drugo mjesto osvojio je 4a Osnovne škole Tituša Brezovačkog, a treće 8c Osnovne škole Đulovac.

Pobjednički video uradci biti će objavljeni u videu na našim stranicama krajem ovog tjedna, a do tada uživajte u originalnoj izvedbi pjesme koju možete čuti u svim kinima diljem hrvatske u novom nastavku filma o Koku – Ljubav ili smrt!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message