Viral

Komentari 33

Traži iskorak u svojoj karijeri: "Želim se seksati s robotom!"

Traži iskorak u svojoj karijeri: "Želim se seksati s robotom!"

Harriet Sugarcookie (22) godišnje zarađuje više od 170.000 eura, a prati je desetak tisuća obožavatelja. Već sad razmišlja o načinu poslovanja koji bi u cijelu priču uključio - robote

Mlada Britanka, 22-godina želi šnja Harriet Sugarcookie, vlasnica je tvrtke koja se vrlo uspješno bavi proizvodnjom pornografskih sadržaja koji se distribuiraju uživo putem interneta. Cura s web kamere tako godišnje zaradi i više od 170.000 eura, a uz sve to prati je desetak tisuća vjernih obožavatelja. 

Harriet već sad razmišlja o novom načinu poslovanja. Onom koji bi u cijelu priču uključio - robote javlja Daily Star.

'Seks s robotom - da, ali pod nekim uvjetima'

- Sigurna sam da ću pokušati napraviti video s robotom. Zasigurno zbog jednog novog iskustva - kazala je.

Ipak, Harriet je mišljenja kako treba proći još neko vrijeme kako bi roboti u svojim aktivnostima sa ženama postali - više humanoidni.

Tehnologija koja još uvijek nije dostupna

- Što se tiče seksa s robotima, oni će postati zanimljivi gledateljima iza ekrana onog trenutka kada budu mogli napraviti dovoljno dobru i realističnu mimiku ljudskih osjećaja i emocija. Kad se to postigne, bit će to revolucija - mišljenja je Harriet.- Kada radim video zapise, volim kad je u cijelu priču uključena dobra kemija između onih koji u svemu sudjeluju. Volim vidjeti ekspresije na ljudskim licima. Primjerice nešto slično onome kada vidite ženine oči kad uživa u seksu, takva tehnologija za sad nije dostupna i ona te osjećaje i emocije ne može replicirati - rekla je mlada Harriet i dodala kako misli da će se u skoroj budućnosti te stvari promijeniti.