Obavijesti

Viral

Komentari 34

'Tu noć više nisam vozio': Sve mračne tajne koje čuju taksisti

'Tu noć više nisam vozio': Sve mračne tajne koje čuju taksisti
1

Na poziv jednog člana Reddita, brojni su vozači taksija i Ubera ispričali najbizarnije scene koje su se odigrale u njihovim vozilima, najčešće kada je pao mrak... Naravno, uključili su se i putnici.

VIDEO

Cayhawt:

Slušao sam razgovor dvije djevojke koje su se seksale s istim tipom. Obje su se složile da je imao prevelik penis i da ih je boljelo jer je trajao baš dugo. Na kraju su zaključile da je sigurno gay. Također, svjedočio sam raspravi dva srednjovječna para koji su se pokušavali složiti oko seksa u četvero. 

RexMinimus:

Upoznao sam tipa koji ima apoteku ovdje u Coloradu. Bio je pijan. Rekao mi je sve o tome kako vara suprugu. Kada je odlučio napustiti ljubavnicu i vratiti se ženi, ona je poludjela. Rekla je policiji sve o tome kako preprodaje nelegalni ekstrakt kanabisa nakon čega je uhićen. Kad sam ga vozio, bio je pušten uz jamčevinu. Odveo sam ga do apartmana jer se nadao da će mu žena oprostiti i primiti ga natrag. Nije prestao pričati o tome koliko ju voli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

YetiPie:

Pokupio sam mladi par koji se cijelim putem ljubio na stražnjem sjedalu. Govorili su si koliko se vole. Slatko. Ostavio sam ih i krenuo prema stajalištu. Odjednom sam začuo zvono i shvatio da je ispao nekome od njih. Javio sam se, a s druge je strane bila supruga momka koji je bio na mojem stražnjem sjedištu. Mislila je da je njen dragi na poslovnom putovanju. 

CrimWarDaddy95:

Meni je vozač mrtav ozbiljan rekao da planira ime promijeniti u 'Nilrem' jer je to 'Merlin' kad se čita od iza, a on je - čarobnjak.

Michael_Pemulis:

Sjeo sam u taksi i zamolio vozača da me odvede u Manhattan. Kad sam shvatio da sam u taksiju iz New Jerseya, pitao sam smijem li zapaliti cigaretu jer se u taksijima iz New Yorka ne smije pušiti. Rekao mi je da mogu i da uživam u vožnji. Nakon 10 ili 15 minuta pitao me pušim li marihuanu. Potvrdio sam. Odmah je izvadio joint i objasnio da to inače čuva za kraj smjene. Zapalili smo, a on mi je rekao sve o tome kako je bilo u Egiptu za vrijeme revolucije. Baš sam se dobro zabavio i ostavio mu popriličnu napojnicu. 

asudan30:

Jedne sam noći vozio Uber i bilo je poprilično dosadno sve dok nisam pokupio dva tipa koja su željela u striperski klub udaljen oko 65 kilometara. Nisam imao nikakvih problema s tim, dapače, znao sam da ću dobro zaraditi. Ušli su u automobil i činili se sasvim cool pa nisam brinuo. Čim smo došli na autocestu, tip na suvozačevom sjedalu počeo me ispitivati kako je voziti za Uber i sve je postalo nekako čudno. 

Počeo me ispitivati što bih učinio da mi netko zgrabi volan i skrene automobil s ceste i jesam li ikad razmišljao o tome da me u svakom trenu putnik koji sjedi straga može zadaviti žicom... Počeo sam malo paničariti i pokušao sam sve prebaciti na šalu. Ali nije išlo, ovaj nije htio odustati. 

Bio sam sretan kad smo stigli do kluba. Izbacivač mi je dao 40 dolara napojnice jer sam ih doveo. Više nikada nisam vozio Uber. Je**š to...

WachutuWarrior:

Pokupio sam tipa u odijelu oko 6 popodne i samo mi je rekao da do odredišta dođem najbržom mogućom rutom. Prvo me pitao koliko već dugo vozim Uber i gdje živim. Nakon što sam mu odgovorio, ta me dva ista pitanja pitao još tri puta. Pogledao sam u retrovizor i vidio da nervozno svlači sako i da mu nije ugodno. Izgledao je kao netko na odvikavanju od droge. 

U jednom se trenutku izderao: 'Je**mti!!!'. Pitao sam ga je li sve u redu, a on me glasno pitao gdje smo. Objasnio sam mu, a nakon pet minuta je pitao isto pitanje. Smirio sam ga objasnivši mu da smo blizu odredišta. Tada se smirio. Kada smo stigli pokupio je svoje stvari, mirno zakoračio van, ljubazno se nasmijao i najnježnijim glasom ikad poželio mi dobru noć i poručio mi da se čuvam luđaka. 

Bila je to jedna od najjezovitijih situacija u mojem životu. Nakon toga sam kupio elektrošoker. Kasnije se nanizalo još nekoliko bizarnih situacija nakon čega sam od svega digao ruke i prestao voziti. Drago mi je da je tako. 

MeltingDog:

Pokupio sam jednu djevojku u subotu. Mila je malo uznemirena i imala je suzne oči. Pitao sam što nije u redu pa mi se otvorila. Ispalo je da joj propada posao koji je pokrenula. Pala je u dugove pa je počela plesati u striptiz klubu.

Rekla mi je da se to dobro plaća, ali i da joj je svaku večer zlo od svog alkohola koji mora popiti (fora je u tome da mora poticati goste da kupuju i piju što više). Mrzila je to i rekla mi da se osjeća zatočeno. Cijelo me vrijeme ispitivala što bih ja učinio u njenoj situaciji. Savjetovao sam joj da ode u poreznu i tamo pokuša nešto. U biti nisam imao pojma. 

coldeZ:

U gay baru sam pokupio tipa koji mi se vrlo očito nabacivao. Nakon toga mi je priznao da je on suosnivač jedne slavne gaming kompanije. Ponudio mi je dvije tisuće dolara da odem s njim u njegovu hotelsku sobu. Na kraju je odbio napustiti automobil ukoliko mu ne poljubim ruku. Zabavno.

wosh_jamsley:

Na parkiralištu sam pokupio djevojku koja se baš svađala sa svojim momkom. Bojala se da ne zakasni na posao. Kada smo stigli rekla je da će samo kratko i da je pričekam. Ispalo je da je upravo dala otkaz. Kada smo se vraćali rekla mi je da se boji svojeg momka koji joj je jednom slomio ruku, ali da ju ipak odvezem k njemu. Ostavio sam je tamo i nazvao pomoć. Ne znam je li se išta dogodilo. 

westport76:

Kada sam vozio za Uber pokupio sam zgodnu djevojku u baru. Bila je srijeda navečer, a ona je bila potpuno pijana. Ušla je u auto, ispričala se jer je pijana i pitala me mogu li je samo malo provozati uokolo sa spuštenim prozorima. Već sam se počeo pripremati za čišćenje automobila i jednom sam rukom uspio naći vrećice za povraćanje. No, ona je samo mirno sjedila s jednom rukom vani. 

Pitala me jesam li ikad razmišljao o smrti. Rekao sam da jesam. Tada mi je rekla da ima rak na mozgu i da su ga otkrili prekasno za bilo kakvo liječenje. Sjećam se da mi je srce počelo divljački nabijati. Rekla mi je da umire i da će sve biti u redu. Tu je večer slavila s kolegama s posla, imali su oproštajno druženje. Rekla im je da je dobila posao izvan zemlje. 

- Nisam im rekla da 'izvan zemlje' zapravo znači - 'nebo'. 

Isuse. Bože. nakon što sam je ostavio isključio sam aplikaciju i plakao sve do kuće. 

hey:

Ovo se dogodilo mojem prijatelju. Pokupio je dvije djevojke, recimo da su se zvale Ashley i Emily. One su bile najbolje prijateljice i baš su krenule proslaviti rođendan od Emily. Negdje na pola puta Emily se predomislila i rekla da ipak želi kući. Ashley je na to poludjela jer je ona isplanirala cijelu noć pa su se brutalno posvađale. Nakon što je ostavio Ashley, Emily mu je priznala da je trudna, ali da još uvijek ne želi da Ashley to sazna. 

GoChaca:

Jedan mi je vozač Ubera rekao kako mu je u auto uletio jedan bijesan tip, bacio mu 500 dolara i rekao mu da ga vozi do Vegasa. Dakle to je 500 dolara povrh ogromne cijene koja mu je naplaćena putem aplikacije. Put do Vegasa je trajao četiri sata, a tip je cijelo vrijeme bio na telefonu i svađao se s mamom. Ostavio sam ga ispred hotela gdje ga čekala mama koja se samo nastavila derati na njega. Prije nego su se razdvojili tip mu je dobacio još nekoliko stotica... 

SwagathonMarathon:

Pokupio sam momka koji mi je rekao da je u kasnim 20-im godinama i da se seksa sa djevojkom koja je baš navršila 18. Odgovorio sam mu da mi je drago, ali on je odgovorio da to nije dobro, da mu je život sranje i da ne može postati sretan bez obzira na sve što činio da se učini sretnim. Rekao mi je da često gleda snimke ljudi koji rade samoubojstva i da često želi da ima hrabrosti poput njih da to učini. Rekao mi je da putuje u San Francisco. Tamo će potrošiti sav novac, a onda se baciti s mosta. Nisam znao što da napravim. Kada smo stigli na odredište, rekao sam mu da se nadam da će stvari postati bolje, a on mi je mirno odgovorio da neće. Nadam se da je potražio pomoć. 

1_point_21_gigawatts:

Jednom sam pokupio dva Rusa u vrlo skupoj odjeći. Vozio sam ih od jednog do drugog bara na zapadu Chicaga. S obzirom da sam radio za kompaniju u vlasništu Rusa, znao sam pokoju riječ ruskog jezika. Njih dvoje su na stražnjem sjedalu raspravljali tišim glasovima i bili su poprilično nervozni. Nisam razumio sve, ali jesam neke stvari poput: 'To je smrt, to je ozbiljno', 'Krv je na meni', 'Ja nisam loš čovjek'. Drugi ga je muškarac smirivao i govorio mu da se opusti. 

Taman kada su izlazili iz automobila, ja sam im, poput pravog idiota, zaželio laku noć. Na ruskom. Samo jedan od njih me čuo i prodorno me pogledao. Vratio se prema meni i posegnuo u sako na što sam umro od straha. Izvadio je novčanicu od 100 dolara i na engleskom mi rekao: 'Moj prijatelju, razumijemo li se?'. 

Uzeo sam novac, potvrdno kimnuo glavom i otišao. Tu noć više nisam vozio. 


Sve ostale priče možete pročitati na Redditu

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…