Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Tumor mu nestao bez terapije? 'Mi to ne možemo objasniti...'

Prije samo nekoliko mjeseci, Paulu Woodu srušio se cijeli svijet. Naime, neurokirurg u San Franciscu mu je rekao da može ima krvarenje u mozgu, a radiolog mu je kazao kako je to vjerojatno tumor...

35 komentara

Paul Wood, muškarac iz Kalifornije kojemu je nekoliko stručnjaka dijagnosticiralo maligni tumor, tvrdi da se potpuno izliječio bez ikakvog lijeka. Spasila ga je, kaže vjera i - molitva drugih ljudi.

Prije samo nekoliko mjeseci, Paulu Woodu srušio se cijeli svijet. Naime, neurokirurg u San Franciscu mu je rekao da može ima krvarenje u mozgu, a radiolog mu je kazao kako se vjerojatno radi o tumoru. 

- Imao sam strašne glavobolje, kad sam hodao morao sam se loviti za zidove. 

Woodu je već zakazana i operacija, a onda je naprasno odgođena samo dan ranije kada su stigli najnoviji nalazi. Njegovi liječnici bili su šokirani - na mozgu više nije bilo ni najmanjeg traga tumora. 

- Radimo testove i imamo vrhunsku tehnologiju. No, neke je stvari jednostavno nemoguće objasniti, izjavio je dr. Richard Yee, piše Daily Mail.  

No, Paul Wood ima objašnjenje. 

- Moj telefon neprestano zvoni, Facebook mi je prepun molitvi, javljaju mi se ljudi iz cijele države. To je čudo i Bog je tako isplanirao, uvjeren je Wood. 

- Cijelo vrijeme je ponavljao da, štogod se dogodilo, da će biti u redu i da vjeruje Bogu, kaže Jason McEachron, pastor u crkvi u koju odlazi Wood. 

Liječnici i znanstvenici su pak pokazali interes da i dalje proučavaju Woodov slučaj. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message