Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

U samo tri dana osvojite bon od 50.000 kuna u Mobilmediji

Dobitnik nagradu može iskoristiti na bijelu tehniku, male kućanske aparate, televizor i klima-uređaj. Možete birati između ovih kategorija, ali ne možete izabrati više od dva komada iz iste kategorije

Foto: 123RF
1 komentara

Od srijede krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz samo tri kupona možete osvojiti fantastičnu nagradu - bon u Mobilmediji od 50.000 kuna.

Dobitnik nagradu može iskoristiti na bijelu tehniku, male kućanske aparate, televizor i klima-uređaj. Možete birati između ovih kategorija, ali ne možete izabrati više od dva komada iz iste kategorije. Na primjer, nagrada se ne može iskoristiti za nekoliko televizora ili nekoliko klima-uređaja.

Mobilmedia je jedan od uspješnih i prepoznatih lanaca trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, “gadgeta” za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom. Prepoznatljivi su i po raznim oblicima pogodnosti pri kupovini, konkurentnim cijenama, jamstvu i osiguranom servisu za brandove koje zastupaju, kvalitetnoj usluzi te ljubaznom i educiranom osoblju. Trenutačno posluju u osam maloprodajnih objekata: Dubrovnik, Osijek (Portanova), Poreč, Pula, Varaždin (Lumini centar), Šibenik (Dalmare centar) i u Zagrebu na Slavonskoj (Tehno-mag), te online trgovini www.mobilmedia. hr, uz osiguranu dostavu na željenu adresu u bilo kojem dijelu RH. Od srijede, 26. lipnja do petka, 28. lipnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon.

Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom tri dana sakupiti ukupno tri kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe tri nagradna kupona, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 350, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji 50.000 kuna za opremanje doma”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 11. srpnja 2019. do 9 sati. Nagrada će se isti dan iza 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji 50.000 kuna za opremanje doma“, koja se održava u jednom kolu od 26. 6. do 28. 6.2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message