Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Uključi se u natječaj i osvoji ulaznice za dodjelu Porin!

Portal 24sata.hr svojim čitateljima poklanja 25x2 ulaznice za dodjelu glazbenih nagrada Porin! Uključi se u natječaj i prati dodjelu zajedno sa svojim omiljenim zvijezdama

Tomislav Miletić/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Dodjela 22. glazbenih nagrada Porin po prvi put će se održati u Splitu u Spaladium Areni, koja se pokazala idealnom za organiziranje glazbenog i televizijskog spektakla. Još jedna novost je da svečanoj dodjeli po prvi puta može prisustvovati i publika!

Uključi se u nagradni natječaj i osvoji ulaznice

Portal 24sata.hr svojim čitateljima poklanja 25x2 ulaznice za dodjelu glazbenih nagrada Porin! Po prvi puta fanovi mogu dodjelu pratiti uživo uz svoje omiljene zvijezde, stoga se uključi u natječaj i ne propusti ovu jedinstvenu priliku.

Uključiti se možeš jednom s jednom mail adresom do ponedjeljka, 2. ožujka u 10 sati, a imena dobitnika ćeš pronaći tijekom dana na podstranici Nagradne igre.

Ulaznice će osvojiti 25 sretnika koji nam daju najzanimljiviji odgovor na postavljeno pitanje u obrascu na dnu članka!

VAŽNO! Kako je dodjela u Splitu, molimo da se u natječaj uključuju sudionici koji mogu prisustvovati dodjeli 6. ožujka. Ulaznice nisu prenosive na druge osobe. Sve prijave, za koje se utvrdi korištenje zlonamjernih programa u svrhu stjecanja nezaslužene prednosti pred drugim sudionicima, bit će uklonjene.

Porin prvi put u Splitu

Tako je Split nakon Opatije, Makarske, Osijeka, Rovinja, Rijeke, Dubrovnika, Biograda na Moru i Zagreba postao deveti grad domaćin ove prestižne nagrade. Do dodjele nagrada ostalo je desetak dana, a djelatnici glazbene industrije već se pripremaju za svečanu ceremoniju koja će biti 06. ožujka s izravnim prijenosom od 20.00 sati na HRT-u.

Organizatori manifestacije naglašavaju kako je dovođenje Porina u Split logičan slijed i svojevrsna zahvala svim njihovim umjetnicima, osvajačima prestižne statue, jer predano rade na promicanju hrvatske glazbe. Ovogodišnja dodjela također je posebna po tome što će po prvi put u dvorani prisustvovati i publika. Bit će smješteni pokraj omiljenih zvijezda, a druženju s obožavateljima vesele se i glazbenici. Svi posjetitelji trebali bi biti na svojim mjestima u Areni najkasnije do 19.45 sati zbog prijenosa uživo koji počinje u 20.00 sati. 

Porin je glazbena nagrada koja predstavlja  ono najbolje u protekloj godini, a objedinjuje sve glazbene žanrove poput popa i rocka, zabavne, folklorne, etno, klapske, tamburaške, duhovne te klasične glazbe. Nagrada se redovito dodjeljuje od 1994. godine, a statuu visoku oko 30 centimetara kreirao je Ivica Propadalo.

Sve o Porinu možete pratiti na službenoj stranici i na društvenim mrežama:

Službena stranica - www.porin.org
Facebook - facebook.com/PorinHR
Twitter - twitter.com/porinhr
Instagram - instagram.com/porinhr
YouTube - youtube.com/user/porinhr/videos

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message