Obavijesti

Viral

Komentari 0

Za Dan žena osvojite wellness vikend s mamom ili frendicom!

Za Dan žena osvojite wellness vikend s mamom ili frendicom!
7

Portali 24sata.hr i Relaxino te nagrađuju povodom Dana žena! Uključi se u natječaj i u samo par klikova osvoji nezaboravan opuštajući vikend za svoje najdraže žene!

VIDEO

Bliži nam se Dan žena kojim svake godine 8. ožujka slavimo brojna ekonomska, društvena i  politička postignuća pripadnica ljepšeg spola. Osim ovih, još bitniju ulogu sve žene imaju u svojim obiteljima, a kada se svi ti uspjesi zbroje, jasno je da malo opuštanja i pravog ženskog druženja uz masaže, jacuzzije i saune nikome nije na odmet! 

Portali 24sata.hr i Relaxino odlučili su nagraditi naše drage čitateljice odmorom kakvog zaslužuju i to u najboljim hrvatskim i slovenskim termama i hotelima! Uključite se u natječaj, popunite obrazac na dnu ovog članka svojim osobnim podacima i kratkim odgovorom na nagradno pitanje te provedite nezaboravan vikend sa svojom mamom, frendicom ili sestrom u wellnessu po vašem izboru!

Nagrade

U ovom natječaju možete osvojiti smještaj u sljedećim hotelima i termama, a klikom na link saznajte što sve nagrada uključuje te do kada se može iskoristiti:
1. Bluesun hotel Kaj, Marija Bistrija
2. Terme Čatež
3. Hotel Bristol, Opatija
4. Hotel Picok, Đurđevac
5. Daruvarske toplice
6. Rimske Terme

Odaberite gdje želite provesti vikend i popunite obrazac na dnu članka!

Prijava u natječaj

Na dnu članka popunite obrazac osobnim podacima do Dana žena, 8. ožujka u 23:59 sati, odaberite jedan od hotela ili terma u kojima želite provesti vikend i odgovorite na pitanje "Koga ćete povesti sa sobom i zašto?". Odgovor može biti dug maksimalno 700 znakova.

S jednom mail adresom možete se prijaviti samo jednom za svaki od ponuđenih wellnessa. Sudionici koji ne budu prijavljeni po pravilima natječaja neće biti uzeti u obzir prilikom odabira dobitnika.

Nagrađujemo najbolje odgovore na pitanje, a imena dobitnika potražite u ponedjeljak, 10. ožujka u podrubrici Nagradne igre.

Pratite portal Relaxino i prvi doznajte za najbolje wellness ponude

Uskoro nam dolazi proljeće, a to je vrijeme buđenja i izraženije potrebe za izlascima, kretanjima, putovanjima. Relaxino vam budi  ideje, super povoljne i raznovrsne ponude. Svoje vrijeme u traženju putovanja prepustite nama. Napišite nam svoje želje/smjernice, a mi ćemo vam ponuditi nekoliko najboljih ponuda. Na vama je samo da se odlučite i izaberete koja vam ponuda najviše odgovara.

Početkom ožujka za Dan žena 7.-9. 3.  razveselite svoju dragu osobu  i zajedno provedite poseban vikend. Naravno da su i ove godine naši mnogobrojni partneri potrudili se složiti veliki broj zanimljivih wellness paketa i drugih odmora.

Sredinom i krajem travnja vrijeme je školskih proljetnih praznika te Uskrs , tada su dani napokon već i duži. Uz malo sreće s vremenom moguće je otvaranje i vanjskih bazena, s time bi praznici mogli biti pravo obiteljsko veselje. Doživite čaroliju blagdana u jednom od ponuđenih destinacija sa bogatom animacijom za cijelu obitelj!

Osim ovih programa nismo zaboravili na ljeto te smo Vam pripremili First minute ponude, ponude ljetovanja u mobilnim kućicama, luksuznim kućama za odmor, nezaboravnom agroturizmu, boutique hotelima, apartmanima koje osim u ljetnim mjesecima možete posjetiti i tijekom cijele godine.

Pratite Relaxino ponude svakodnevno, jer osim povoljnih ponuda redovito vas obavještavamo o zanimljivostima i događanjima, a da nam budete još bliži prijavite se na Relaxino newsletter! Za sva dodatna pitanja pošaljite nam poruku na info@relaxino.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica