Obavijesti

Viral

Komentari 0

Unajmili stan pa našli skrivenu kameru. Snimala im je krevet...

Unajmili stan pa našli skrivenu kameru. Snimala im je krevet...
1

Par iz Velike Britanije na Airbnb-u je rezervirao smještaj u stanu u kanadskom gradu Torontu. Digitalni sat okrenut prema mjestu gdje se nalazio krevet učinio im se pomalo sumnjiv

VIDEO

Britanski par koji je preko servisa Airbnb iznajmio stan u centru Toronta neugodno se iznenadio kada su u digitalnom satu pronašli uključenu kameru - uperenu prema krevetu u spavaćoj sobi.

Dougie Hamilton iz Glasgowa svoje je neugodno iskustvo podijelio u objavi na Facebooku. Kako kaže, rezervirali su smještaj za jednu noć u dražesnom stanu u centru Toronta. Nakon cjelodnevnog obilaska grada, konačno su stigli u stan, s namjerom da se odmore i opuste. 

Dougijeva djevojka Taryn otišla je po kavu, a on se zavalio na kauč.

- Ležao sam na kauču i ugledao digitalni sat uperen prema dnevnoj i spavaćoj sobi između kojih ne postoje vrata. Sjetio sam se videa koji sam vidio na Facebooku o razvoju minijaturnih kamera i što se s njima sve može u današnje vrijeme. Palo mi je na pamet - zamisli da je u taj digitalni sat ugrađena kamera! Razmišljao sam o tome desetak minuta, svašta mi se vrtilo po glavi... Na kraju, ipak sam odlučio provjeriti - objasnio je Hamilton.

- Kada je Taryn stigla s kavom nešto me pitala, a ja sam je ignorirao jer sam već u rukama držao sat, provjeravao ga iz svakog kuta i razmišljao da ako netko snima može čuti svaku našu riječ. Sat je bio spojen sa žicom koja je izgledala kao kabel za punjač mobitela. Izvadio sam kabel i vidio nešto što je izgledalo kao litij-ionska baterija. I stvarno, u satu je bila mala kamera. S obzirom na to kako je bila smještena, moglo se vidjeti sve - izjavio je za Daily Record

Ne znamo je li vlasnik gledao, dodao je Hamilton. No sve skupa je bilo prilično jezivo i par je odlučio da ne želi ostati u stanu. Kako kaže, vlasnik stana preko Airbnb-a iznajmljuje još šest nekretnina, a incident su prijavili Airbnb-u i policiji.

- Mi smo normalni, obični i sramežljivi ljudi, a ta skrivena kamera bila je uperena ravno prema krevetu. Pomislili smo da se te snimke možda koriste u nekakve pornografske svrhe - napomenuo je Hamilton.

- Prošlog četvrtka primili smo prijavu da je u digitalnom satu u stanu pronađena kamera. Istraga je u tijeku - izjavio je glasnogovornik policije u Torontu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje