Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
39 komentara

Ups, kakva je to poruka crkve? 'Opraštanje je kad progutaš...'

AUSTRALIJA: Poruka na velikoj tabli na samom ulazu u anglikansku Crkvu Svetog Duha u jednom je danu postala viralni hit. Iz Crkve kažu da je tekst potpuno čedan

39 komentara

Australska Crkva je s problematičnom porukom, koju su objavili na velikoj tabli smještenoj na ulazu, izazvala žestoke reakcije. Iako oni sami kažu da je poruka potpuno čedna, mnogima se, u najmanju ruku, učinila prilično nepristojnom.

Natpis je uočio političar John Paul Langbroek ispred anglikanske Crkve Svetog Duha u Australiji i instinktivno je uslikao. Fotografiju je objavio na društvenim mrežama uz komentar 'Malo drugačije poruke Crkve' uz emoji sa stisnutim zubima. 

Na ploči na kojoj Crkva obično objavljuje Božje Riječi kojima želi inspirirati vjernike i pozvati ih na dolazak na misu, velikim slovima piše: 'Opraštanje je kad progutaš, a najradije bi ispljunuo'.

Glasnogovornica Crkve je rekla da je svećenik Mike Uptin postavio znak u ponedjeljak, no nije dostupan za razgovor s medijima jer mu je danas slobodan dan. Rekla je da natpis na ploči znači da treba 'progutati riječi i razmisliti prije nego što nešto kažeš'

 

Dodala je i da poruku na ploči obično mijenjaju jednom tjedno, no da bi u ovom slučaju natpis mogli promijeniti već sutra, piše Brisbane Times.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message