Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Uz jedan kupon: Osvoji 1000 kuna za gorivo na Croduxu

OD SUBOTE DO SRIJEDE Svaki dan objavljujemo nagradni kupon za gorivo na Croduxu. Nagradu od 1000 kuna može vam donijeti samo jedan kupon

Foto: 123RF
1 komentara

Danas krećemo s prvim kolom nove nagradne igre u kojoj uz samo jedan kupon i malo sreće možete osvojiti bon od 1000 kuna u Croduxu.

Od subote, 14. prosinca do srijede, 18. prosinca 2019. objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Sa samo jednim kuponom čitatelj može osvojiti nagradu. Sve što treba napraviti je u periodu od 14. do 18. prosinca 2019. izrezati barem jedan nagradni kupon, ispuniti ga traženim informacijama i poslati na adresu Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb, P.P. 760, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Blagdansko darivanje - osvoji bon za gorivo“.

Nagradu od 1000 kuna možete osvojiti samo jednim bonom. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe barem jedan nagradni kupon. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 7. siječnja do 9 sati. Izvlačenje nagrade bit će isti dan poslije 10 sati u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Blagdansko darivanje - osvoji bon za gorivo”, koja se održava u jednom kolu od 14. 12. do 18. 12. 2019. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message