Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Uz samo jedan kupon iz 24sata osvoji bon na Croduxu za Božić

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do 28. prosinca do 9 sati. Istog dana, nakon 10 sati, nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije

Foto: Dreamstime
1 komentara

Sutra krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz 24sata i malo sreće možete osvojiti bon za gorivo na Croduxu u vrijednosti 1000 kuna.

Uz samo jedan nagradni kupon iz tiskanog izdanja 24sata i malo sreće možete osvojiti bon za gorivo u vrijednosti 1000 kuna. Prvo kolo nagradne igre je sutra, 15. prosinca. Na dan odvijanja pojedinog nagradnoga kola, 15. i 20. prosinca, objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Mehanizmom sakupljanja kupona može se osvojiti glavna nagrada. Sa sakupljenim jednim kuponom čitatelj može osvojiti glavnu nagradu.

Foto: Dreamstime

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, odnosno kupci 24sata, koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ga traženim podacima i pošalju na adresu: Sto šezdeset treće kolo - p.p. 552, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji gorivo za Božić” - Gorivo 1. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do 28. prosinca do 9 sati. Istog dana, nakon 10 sati, nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije. 

Čitajte i dalje svoje omiljene novine jer vas uskoro očekuju nove odlične nagrade. 

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji gorivo za Božić“ koja se održava u dva kola, 15.12. i 20.12.2018. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message