Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Elektronična krunica, jer zašto ne? Žele privući mlađe vjernike

Vatikan je prije nekoliko dana službeno otkrio svoj najnoviji proizvod - uređaj za molitvu krunice te pripadajuću aplikaciju. S ovim 'gadgetom' Vatikan, dakako, cilja na mlađe vjernike...

Foto: https://it-store.acer.com
9 komentara

Čak i ako ste kao dijete išli u crkvu, postoji poprilično velika mogućnost da nikad niste 'pokopčali' krunicu. Znali ste samo da se dugo moli i da dugo traje i da vam treba krunica. Činilo vam se da ju bake razmještene po crkvi vrte satima i pitali se - kako im se da?

Kako bi i mlade privukli na molitvu krunice, Vatikan je objavio svoj prvi gadget - elektroničnu krunicu, uređaj u obliku križa. Uz nju dolazi i pripadajuća aplikacija za smartphone koja prati vaš napredak u molitvi, ali vas i podučava i vodi kroz različite tematske krunice. 

Foto: https://it-store.acer.com

Uređaj punog imena 'Click to Prayer eRosary' projekt je Papine svjetske molitvene mreže koja je fokusirana na 'mobilizaciju katolika kroz molitvu i djelovanje'. 

- Ova elektronična krunica spaja najbolje od crkvene duhovne tradicije te napretka tehnologije, zaključuje Vatican News. 

Eh, da, cijena. Ova krunica trenutno se može kupiti po cijeni od 99 eura. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message