Obavijesti

Viral

Komentari 0

VIDEO: Iz uha mu izvukli kukca!

VIDEO: Iz uha mu izvukli kukca!

U jednoj od epizoda reality serije Discovery Channela prikazan je muškarac koji je na hitnu došao jer mu se buba uvukla u uho dok je radio u svojoj garaži

VIDEO

Video koji izaziva jezu prikazuje kako čovjeku iz Teksasa iz uha izvlače kukaca koji mu je uletio u uši dok je radio u svojoj garaži. Pacijent, identificiran samo kao Ronald, prikazan je u epizodi This Come Out Of Me, reality serije Discovery Channela koja prikazuje neobične i ekstremne medicinske hitne slučajeve koje liječe liječnici hitne pomoći u Teksasu. U epizodi koja je emitirana u nedjelju, Ronalda se čuje kako medicinskoj sestri Paige Grissom govori kako mu je dok je radio u garaži u uho iznenada uletio kukac.

Na pitanje vjeruje li da je buba još živa, Ronald odgovara da vjeruje da jest.

- Stvarno je iritantno. Osjećam se kao da ima krila i da mi je dolje na bubnjiću. Izluđuje me. Nisam mogao ni ustati koliko je neugodno bilo - opisuje Ronald.

Dr. Greg Starr pregledao je Ronalda i otkrio da se buba smjestila unutar njegovog lijevog vanjskog slušnog kanala. Doktor mu je ubrizgao nekoliko doza lidokaina, vrste lokalnog anestetika, u bubnjić u pokušaju da ili omami ili ubije kukca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ronalda se vidi kako se previja od bolova na bolničkom krevetu dok se daje lijek. Nakon treće doze, Ronald podiže noge u zrak od nelagode i odmahuje glavom dok mu se krilato stvorenje izvlači iz ušnog kanala. Nevjerojatno, buba je još bila živa.

Snimak snimka od tada je postao viralan na Facebooku, izazivajući reakcije šoka, gađenja i užasa u jednakoj mjeri. This Came Out Of Me je potpuno nova serija Discovery Channela koja je premijerno prikazana 2. siječnja.

Reality show je smješten u Teksasu i prikazuje neke od najbizarnijih i najekstremnijih zahvata koje liječnici Hitne izvode u bolnicama diljem Teksasa, uključujući Odesu, Austin, Houston i Midland.

- Rad u Hitnoj pomoći nije za gadljive. Za liječnike i medicinske sestre na 21 lokaciji SignatureCare Emergency Centra u cijelom Teksasu, to je prilika da se prihvate izazova i pomognu ljudima u bolnim, neobičnim, a ponekad čak i jezivim hitnim slučajevima - napisao je Discovery u priopćenju za javnost u kojem promovira emisiju.

Osim čudovišne bube koja je izvučena iz Ronaldova uha, serija također prikazuje niz drugih čudnih incidenata, uključujući jednog pacijenta čiju je nogu zapela u betonsku ploču i malog djeteta koje je progutalo lutku princeze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle