Viral

Komentari 0

VIDEO: Iz uha mu izvukli kukca!

VIDEO: Iz uha mu izvukli kukca!

U jednoj od epizoda reality serije Discovery Channela prikazan je muškarac koji je na hitnu došao jer mu se buba uvukla u uho dok je radio u svojoj garaži

Video koji izaziva jezu prikazuje kako čovjeku iz Teksasa iz uha izvlače kukaca koji mu je uletio u uši dok je radio u svojoj garaži. Pacijent, identificiran samo kao Ronald, prikazan je u epizodi This Come Out Of Me, reality serije Discovery Channela koja prikazuje neobične i ekstremne medicinske hitne slučajeve koje liječe liječnici hitne pomoći u Teksasu. U epizodi koja je emitirana u nedjelju, Ronalda se čuje kako medicinskoj sestri Paige Grissom govori kako mu je dok je radio u garaži u uho iznenada uletio kukac.

Na pitanje vjeruje li da je buba još živa, Ronald odgovara da vjeruje da jest.

- Stvarno je iritantno. Osjećam se kao da ima krila i da mi je dolje na bubnjiću. Izluđuje me. Nisam mogao ni ustati koliko je neugodno bilo - opisuje Ronald.

Dr. Greg Starr pregledao je Ronalda i otkrio da se buba smjestila unutar njegovog lijevog vanjskog slušnog kanala. Doktor mu je ubrizgao nekoliko doza lidokaina, vrste lokalnog anestetika, u bubnjić u pokušaju da ili omami ili ubije kukca.

Ronalda se vidi kako se previja od bolova na bolničkom krevetu dok se daje lijek. Nakon treće doze, Ronald podiže noge u zrak od nelagode i odmahuje glavom dok mu se krilato stvorenje izvlači iz ušnog kanala. Nevjerojatno, buba je još bila živa.

Snimak snimka od tada je postao viralan na Facebooku, izazivajući reakcije šoka, gađenja i užasa u jednakoj mjeri. This Came Out Of Me je potpuno nova serija Discovery Channela koja je premijerno prikazana 2. siječnja.

Reality show je smješten u Teksasu i prikazuje neke od najbizarnijih i najekstremnijih zahvata koje liječnici Hitne izvode u bolnicama diljem Teksasa, uključujući Odesu, Austin, Houston i Midland.

- Rad u Hitnoj pomoći nije za gadljive. Za liječnike i medicinske sestre na 21 lokaciji SignatureCare Emergency Centra u cijelom Teksasu, to je prilika da se prihvate izazova i pomognu ljudima u bolnim, neobičnim, a ponekad čak i jezivim hitnim slučajevima - napisao je Discovery u priopćenju za javnost u kojem promovira emisiju.

Osim čudovišne bube koja je izvučena iz Ronaldova uha, serija također prikazuje niz drugih čudnih incidenata, uključujući jednog pacijenta čiju je nogu zapela u betonsku ploču i malog djeteta koje je progutalo lutku princeze.