Viral

Komentari 5

Video pregledan 10 mil. puta: Tip mi je rekao da je moj novi stan čist, a unutra je ogavno!

Video pregledan 10 mil. puta: Tip  mi je rekao da je moj novi stan čist, a unutra je ogavno!

Djevojka je stigla na svoju novu adresu, planirala se opustiti jer joj je bilo obećano kako je stan 'tip-top' sređen, ali to je bila velika laž. Njezin je video u kratkom roku prikupio više od deset milijuna pregleda

Kad useljavate u novi stan, očekujete da vas taj prostor dočeka čist. Jedna je Britanka nedavno odlučila promijeniti svoju adresu, sve je dogovorila sa stanodavcem, koji joj je rekao kako je stan 'sjajno očišćen i spreman za useljavanje'

Međutim, ona mu nije povjerovala, piše Mirror

Ashley je na svojem TikToku objavila snimku na kojoj čisti stepenice, a svaki novi potez usisavačem otkrio je brojne mrlje.

- Kad sam se uselila, tip mi je rekao kako je sve u stanu čisto - govori djevojka na snimci.

Nakon usisavanja tepiha pokazala je svu prljavštinu koja je ostala u usisavaču nakon što su stepenice bile navodno očišćene. Zatim je uzela sredstvo za čišćenje i prošla još jednom. 

Snimka je u kratkom roku pregledana 10 milijuna puta i ima preko milijun lajkova. 

Ispod snimke našli su se brojni komentari korisnika koji su šokirani rezultatima.

- Lagali su ti, ja upravo zato ne volim tepihe, jer iako izgleda čisto zapravo ispadne da je jako prljav - jedan je od komentara. 

No nisu se svi složili.

- Svakako treba očistiti stan prije nego što se useliš u njega. Ne znam zašto te nešto tako iznenađuje - pisali su drugi.