Obavijesti

Viral

Komentari 2

VIDEO Rode su ove godine malo uranile: 'Nismo mogli vjerovati, nikada ih nismo vidjeli u veljači'

MIČEVEC - Kćer i ja smo se vozili biciklima kad smo ugledali rodu kako šeta po polju. Nismo mogli vjerovati, ovo je prvi put da su se tako rano vratile. Inače i sami ispred kuće imamo gnijezdo i uvijek ih očekujemo sredinom ili krajem ožujka - kazao je čitatelj koji je u srijedu poslijepodne snimio bijelu rodu kako šeta poljem u Mičevcu.

VIDEO Dinamov pub kviz okupio više od 450 igrača, stigli su i prvotimci. Pogledajte atmosferu

ZAGREB - Nogometaši Dinama Martin Baturina, Sandro Kulenović, Fran Brodić, Gabriel Vidović i Tibor Halilović sudjelovali su na pub kvizu posvećenom Dinamu u Bikers Beer Factoryju u srijedu. Među čak 85 ekipa i 450 igrača zauzeli su peto mjesto. Najviše se ekipa zvalo #imalobismisla prema kampanji posvećenoj povratku Luke Modrića u plavi dres.

Pokretanje videa...

Dinamovi igrači sudjelovali na pub kvizu o Dinamu 01:56

VIDEO Prkosna Ukrajinka: Što je, Rusi? Opet gađate 'vojne' mete?! Moj kafić - Rusija 3-0!

HARKIV, UKRAJINA Rusija opet gađa 'vojne' mete. Pa je tako nastradala stambena zgrada u Harkivu i kafić u prizemlju. No vlasnica kafića Nika Hladka se ne da: 'Prvi put su udarili 29. veljače 2022. Sve smo popravili. Nakon toga ove godine u siječnju i sad opet. Ali 3-0 za nas. Ne damo se', rekla je Nika

Pokretanje videa...

Harkiv 03:14

VIDEO Snimili konje u bijegu centrom Londona: 'Vojnik je vrištao u bolovima na podu'

LONDON - Pet vojnih konja bježalo je središtem Londona nakon što su 'izbacili' sa sebe svoje jahače tijekom jutarnje vježbe. Pet osoba, uključujući vojnika koji je jahao, ozlijeđeno je u tri odvojena incidenta. Vojnik Household Cavalryja ostao je vrištati od boli nakon što je izbačen s konja. Kako piše Daily mail, jedan od konja zabio se u autobus te razbio vjetrobransko staklo, dok se drugi navodno zabio u taksi. Policija je odbjegle konje ulovila na autocesti u blizini četvrti Limehouse.

Pokretanje videa...

Konji bježali ulicama Londona 00:36

VIDEO Ovako se pije kava u Karlovcu: 'Ovo je fenomen... predmeti se sami pomiču...'

KARLOVAC - Radovi u centru Karlovca provode se u sklopu projekta gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac-Duga Resa", u vrijednosti 67 milijuna eura. Građani su se već bunili i žalili zbog oštećenja koja su nastala u samom centru tijekom radova, no nije im to jedini problem. Čini se, teško je i ono što Hrvati najviše vole, u miru popiti jutarnju kavicu. Kako to izgleda u jednom od karlovačkih kafića, pogledajte u videu.

Pokretanje videa...

Ovako se pije kava u centru Karlovca, dok traje aglomeracija 00:39

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Pokretanje videa...

Afrička prašina prekrila Atenu 00:37

VIDEO Ovo će biti novi tramvaj u Zagrebu. Moći će voziti i kad ne bude struje. Radi ga Končar...

ZAGREB - Prva tri od 20 niskopodnih tramvaja koji će činiti najnoviju ZET-ovu flotu trenutačno se nalaze u proizvodnoj liniji Končara, i to u različitim fazama dovršenosti. Pogon je u utorak obišao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. Tramvaji su prilagođeni korisnicima u maksimalnoj mjeri. Ovoga ćemo puta imati spremnike energije koji će omogućiti određenu razinu autonomije u vožnji za slučaj da na mreži nestane napona. Slične tramvaje isporučili smo nedavno Latviji, a potpisali smo ugovore za Osijek. I za Zagreb i Osijek bit će isporučeni tijekom 2025., rekao je Josip Ninić, predsjednik Uprave Končar električnih vozila.

Pokretanje videa...

Pogon Končar 01:20

VIDEO Pogledajte kako djeca u Nairobiju plešu hrvatski drmeš!

NAIROBI - Kahithe Kiiru (38) Zagrepčanka je kenijskih korijena. U Nairobiju živi osam godina, a kćerin razred je uvježbala hrvatski ples za priredbu. Častili su se i hrvatskim specijalitetima. Pogledajte kako su maleni obučeni u hrvatske nošnje oduševili sve tradicionalnim hrvatskim drmešom.

Pokretanje videa...

Kenija, drmeš 01:41

Snimka s A1: 'Ne vidi se ni 100 metara na nekim dijelovima, a snijega ima za sanjkanje!'

DELNICE - Vozili smo kod Delnica prema Rijeci, vani je 0 stupnjeva, od susnježice, snijega i magle se ne vidi ni 100 metara ispred na nekim dijelovima ceste. Snijega ima za sanjkanje, ali cesta je očišćena. Došla je prava zima, javlja nam čitateljica koja je putovala kroz Delnice. DHMZ je za utorak najavio snijeg u gorju, a najviše je problema uzrokovao u prometu.

Pokretanje videa...

Autocesta od Delnica prema Rijeci 01:21

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Pokretanje videa...

Nacionalni park Sjeverni Velebit: snijeg u proljeće 00:35

VIDEO Gužve na zagrebačkoj obilaznici: Stvaraju se kolone

ZAGREB - Na zagrebačkoj obilaznici u zoni čvora Zagreb zapad iz smjera Bregane i Maclja u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom prema Jankomirskom mostu, a iz smjera čvora Lučko u smjeru grada osiguran je vozni trak kao spoj na Jankomirski most, javljaju iz HAK-a. Gužvu je snimio i naš čitatelj, a može vidjeti kako se stvara duga kolona.

Pokretanje videa...

Gužva na obilaznici izmedju Lučkog i Jankomira u smjeru zapada 00:26