Obavijesti

Viral

Vodimo Vas na predstavu ,,Hotel 88''

Vodimo Vas na predstavu ,,Hotel 88''

Osvoji ulaznice za predstavu! Sjajan ansambl čine Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Vladimir Aleksić te Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu “Toma”.

Danas vas darujemo četiri čitatelja s dvije ulaznice za predstavu u Zagrebu u kazalištu Kerempuh, a u natječaju možete sudjelovati putem prijavom na obrazac.

Koji je najgori scenarij medenog mjeseca? Da na njemu sretnete bivšeg supružnika koji je također na svom novom medenom mjesecu. Upravo to se dogodilo glavnim akterima hit predstave Hotel 88 koju možete pogledati u zagrebačkom Kerempuhu 24. travanja. Nakon što su ulaznice za izvedbu u 20 sati planule, organizatori su obavijestili da je u prodaji u izvedba u 18 sati.

Ekipa ove predstave, među kojima je i miljenik ženske publike, Milan Marić, očigledno ne prestaje oduševljavati zagrebačku publiku. “To je predstava koju baš volim, uzbudljiva i duhovita priča o dva para, mješavina je žanrova, malo je vodvilj, malo je komedija zabune, malo ima i melodrame, poprilično izazovan glumački komad jer morate držati pažnju, ritam i morate biti duhoviti, lagani i šarmantni. I pokazalo se da publika to voli” rekao je glumac Milan Marić.

Osim što je voli publika, vole ju i glumici. “Obožavamo ju igrati. I kad smo umorni ili tužni, dobijemo takvu energiju od publike, da izađemo sretni i izliječeni. Nevjerojatna je ta razmjena ” rekla je Tamara Krcunović i otkrila tajnu popularnosti predstave kojoj se bliži 500-ta izvedba.

„Premda se radi o komediji, mi smo ju shvatili ozbiljno. Iza Hotela 88 stoji veliki rad. Dugo smo ju probavali da bude precizna kako nešto što blizu vodvilju i treba biti“ rekla je Tamara.

“Sjećam se da sam umirao od smijeha kada sam ju gledao iz publike, budući da nisam bio dio originalne postave, i pomislio da bih volio glumiti u nečemu takvome, tako da sam odmah pristao kada su me zvali da zamijenim kolegu Andriju Kuzmanovića koji je izašao iz nje zbog  drugih obaveza” rekao je Milan Marić. Predstava je rađena po motivima teksta “Privatni životi” N. Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić.

Podsjetimo, ovo je četvrti put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera u prosincu prošle godine u Tvornici Kulture, okupila je preko 800 gledatelja. Ulaznice za nedavnu izvedbu u Vidri rasprodane su u samo nekoliko dana. Ulaznice za 24. travnja dostupne su na mojekarte.hr.

Trajanje predstave: 90 minuta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti