Obavijesti

Viral

Komentari 203

Opet su najavili kraj svijeta: 'Isus će doći, a sunce pocrniti'

Opet su najavili kraj svijeta: 'Isus će doći, a  sunce pocrniti'
1

Na ovaj dan neće doći do kraja cijele civilizacije, već će preživjeti oni kršćani koji pogledaju određeni video na YouTubeu. Uvjeravaju kako će Isus Krist toga dana doći na Zemlju

VIDEO

Svake godine netko najavi ili otkrije skorašnji smak svijeta no među teoretičarima zavjere pojavio se novi datum - 29. srpnja i to već ove godine. Preciznije - danas!

Kako tvrde, neće doći do kraja cijele civilizacije, već će preživjeti oni kršćani koji pogledaju sljedeći video na YouTubeu. 


Tim stranice 'End Time Prophecies' u svojoj snimci upozorava upravo na ovaj datum i 2016. godinu.

Ipak, ni sada nisu baš uvjerljivi jer su ranije kraj svijeta najavljivali za 6. svibnja kada nas je trebao udariti asteroid, kao i da će američki predsjednik Barack Obama u lipnju svijetu otkriti da je antikrist. Ništa od toga se nije obistinilo. 

Kraj koji očekuju 29. srpnja neće biti bilo kakav - uvjeravaju kako će Isus Krist toga dana doći na Zemlju, a istovremeno će se pomaknuti njezine magnetne ploče i planet će zatresti globalni potres. 

- Zemlju će pogoditi nevjerojatno jak potres, Sunce će postati crno, a Mjesec će se potpuno izokrenuti. Po zemlji će padati zvijezde, kao velike smokve kada ih ruši vjetar. Pomaknut će se svaka planina i otok. Stvorit će se vakuum koji će isisati cijelu Zemljinu atmosferu - navode u videu. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković