Obavijesti

Viral

Komentari 1

Zaigraj i osvoji čak 1500 kuna goriva na Croduxu svaki dan

Zaigraj i osvoji čak 1500 kuna goriva na Croduxu svaki dan
4

Sa samo jednim kuponom ili SMS-om, koji će biti objavljeni u tiskanom izdanju 24sata, možete osvojiti vrijedne nagrade, a što ih više pošaljete, veća je šansa za dobitak

VIDEO

Naše nagradne igre se nastavljaju, a već od danas možete osvojiti gorivo u vrijednosti od 1000 kn pomoću kupona koji se nalaze u tiskanom izdanju 24sata i/ili putem SMS-a osvojiti 500 kn goriva.

Od 2. do 6. svibnja 2018. godine svakoga dana ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon. Sa samo jednim kuponom čitatelji mogu osvojiti 1000 kuna goriva, a slanjem SMS-ova 500 kuna goriva, a sve to na Croduxu.

U periodu trajanja nagradne igre izrežite barem jedan nagradni kupon, ispunite ga osobnim podacima (ime, prezime i adresa) te pošaljite na P.P. 311, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji super nagrade u svibnju“.

Thinkstock

Što više kupona pošaljete, veća je šansa za dobitak. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre pošalju barem jedan kupon.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s točno ispunjenim kuponima koje pristignu na navedenu adresu do utorka, 15. svibnja 2018., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati bit će i izvlačenje nagrade u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije.

Od 2. do 6. svibnja 2018. godine osim kupona, možete slati i neograničeno SMS-ove. Što ih više pošaljete, veća je šansa za dobitak. U SMS-u koji se šalje na broj 60054 (cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om) je potrebno upisati poseban kod od tri znaka, koji će biti objavljen u tiskanom izdanju 24sata, uz svoje podatke - ime, prezime, adresu (PRIMJER: 111 Ivan Horvat, Ulica 1, 10 000 Zagreb).

Kartica Crodux derivati - open file

Sudionici nagradne igre koji pošalju SMS sa svojim potpunim osobnim podacima i točnim posebnim kodom koji na dan igranja nagradne igre pronađu u tiskanom izdanju 24sata ulaze u dnevno kolo izvlačenja idući dan gdje mogu osvojiti nagradu. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune, ne ulaze u izvlačenje. U izvlačenje također ne ulaze poruke poslane s posebnim kodom koji u tiskanom izdanju 24sata nije objavljen na dan igranja nagradne igre. Pet dobitnika SMS nagradne igre bit će izvučeno u utorak, 8. svibnja 2018. godine, slučajnim odabirom iz Baze sudionika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje