Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Zaigraj i osvoji čak 1500 kuna goriva na Croduxu svaki dan

Sa samo jednim kuponom ili SMS-om, koji će biti objavljeni u tiskanom izdanju 24sata, možete osvojiti vrijedne nagrade, a što ih više pošaljete, veća je šansa za dobitak

Foto: Ilustracija
1 komentara

Naše nagradne igre se nastavljaju, a već od danas možete osvojiti gorivo u vrijednosti od 1000 kn pomoću kupona koji se nalaze u tiskanom izdanju 24sata i/ili putem SMS-a osvojiti 500 kn goriva.

Od 2. do 6. svibnja 2018. godine svakoga dana ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon. Sa samo jednim kuponom čitatelji mogu osvojiti 1000 kuna goriva, a slanjem SMS-ova 500 kuna goriva, a sve to na Croduxu.

U periodu trajanja nagradne igre izrežite barem jedan nagradni kupon, ispunite ga osobnim podacima (ime, prezime i adresa) te pošaljite na P.P. 311, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji super nagrade u svibnju“.

Thinkstock | Autor: Thinkstock Foto: Thinkstock

Što više kupona pošaljete, veća je šansa za dobitak. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre pošalju barem jedan kupon.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s točno ispunjenim kuponima koje pristignu na navedenu adresu do utorka, 15. svibnja 2018., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati bit će i izvlačenje nagrade u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije.

Od 2. do 6. svibnja 2018. godine osim kupona, možete slati i neograničeno SMS-ove. Što ih više pošaljete, veća je šansa za dobitak. U SMS-u koji se šalje na broj 60054 (cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om) je potrebno upisati poseban kod od tri znaka, koji će biti objavljen u tiskanom izdanju 24sata, uz svoje podatke - ime, prezime, adresu (PRIMJER: 111 Ivan Horvat, Ulica 1, 10 000 Zagreb).

Kartica Crodux derivati - open file | Autor: Promo Foto: Promo

Sudionici nagradne igre koji pošalju SMS sa svojim potpunim osobnim podacima i točnim posebnim kodom koji na dan igranja nagradne igre pronađu u tiskanom izdanju 24sata ulaze u dnevno kolo izvlačenja idući dan gdje mogu osvojiti nagradu. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune, ne ulaze u izvlačenje. U izvlačenje također ne ulaze poruke poslane s posebnim kodom koji u tiskanom izdanju 24sata nije objavljen na dan igranja nagradne igre. Pet dobitnika SMS nagradne igre bit će izvučeno u utorak, 8. svibnja 2018. godine, slučajnim odabirom iz Baze sudionika.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message