Viral

Komentari 0

Željko Pervan, vi mene zezate? Pa, rasplakat ću se od sreće...

Željko Pervan, vi mene zezate? Pa, rasplakat ću se od sreće...

Željko Pervan donio je sreću Marini Tkalčec Perković iz Vrsi koja je osvojila Opel Grandland. Njezin suprug redovito igra nagradne igre 24sata, a za sreću je kupone ispunio na Marinino ime

Glumac i komičar Željko Pervan u prostorijama 24sata izvukao je dobitnicu novog Opel Grandlanda. Dobitnica Marina Tkalčec Perković nije krila oduševljenje ishodom nagradne igre.

- Sjedite li - upitao je Pervan uzbuđenu Marinu, nakon što se predstavio i rekao da zove u ime redakcije 24sata.

- Čistila sam blitvu, upravo sam u pripremi ručka. Uz blitvu pripremam špinat i paštašutu - rekla je Marina. Potom ju je Pervan obavijestio o ishodu nagradne igre. 

- Osobno sam izvukao vašu dopisnicu i vi ste dobitnica novog Opel Grandlanda. Čestitam vam - rekao je.

- Ma nemojte mi reći, stvarno? Što sam dobila? Novi automobil? Ma sigurno se zafrkavate - rekla je zbunjena Marina, na što je Pervan u šali dobacio: “Dobro, onda ništa”.

Nakon što se sabrala, sretna dobitnica novog Grandlanda nije krila oduševljenje ishodom nagradne igre. Njezin suprug Željko redovito igra nagradne igre 24sata, a kupone je ispunio na Marinino ime jer vjeruje da ona ima više sreće.

- Rasplakat ću se. Moj suprug i ja ‘sto godina’ igramo nagradne igre te nikad ništa nismo dobili - rekla je oduševljena Marina tijekom izvlačenja koje se u ponedjeljak prenosilo uživo na Facebook stranici 24sata.