Viral

Komentari 17

Žena greškom dobila račun za struju od 284 milijarde dolara

Žena greškom dobila račun za struju od 284 milijarde dolara

SAD: Glasnogovornik Peneleca, elektroenergetske tvrtke koja se bavi strujom, izjavio je da su decimale vjerojatno postavljene na pogrešnim mjestima. Žena je u šali nadodala da je morala paziti na božićne lampice

Žena iz Pennsylvanije u SAD-u provjerila je svoj račun za struju početkom ovog mjeseca i uvidjela da ima dug od nevjerojatnih 284 milijarde dolara.

Mary Horomanski zapitala se je li tvrtka Penelec podigla cijene struje, jer joj je račun za studeni dosegnuo 284 milijarde dolara.

- Ako ne griješim, to je više od cjelokupnog nacionalnog duga. Dakle, ako prodamo sve što imamo, onda ćemo sigurno za 100 godina isplatiti sve što dugujemo, napisala je Horomanski na svom Facebook profilu.

Horomanski je kontaktirala novine Erie Times-News i obavijestila ih o šokantnom računu za struju.

Račun za struju u iznosu od 284 milijarde dolara

- Ostala sam u šoku kad sam ugledala račun za struju, rekla je vidno uznemirena žena.

Ispostavilo se da njezino domaćinstvo nije moglo imati veći dug od BDP-a većine američkih saveznih država. Glasnogovornik Peneleca Mark Durbin izjavio je da su decimale vjerojatno postavljene na pogrešnim mjestima.

- Ne mogu se sjetiti da je Penelec ikad imao neki račun u milijardama dolara, izjavio je Durbin.

Napomenuo je kako tvrtka cijeni volju i želju svojih klijenata da ih obavijeste o greškama.

Mary je u šali rekla da je provjeravala božićne ukrase i svjetla, kako ne bi bili pogrešno priključeni na struju i tako povećali ionako ogroman iznos računa.