Obavijesti

GTA V izlazi 18.11. Prednaruči već sada na Mondu i uštedi!

GTA V izlazi 18.11. Prednaruči već sada na Mondu i uštedi!
2

Mondo je pripremio još jednu odličnu ponudu za gamere. Predbilježi se i naruči GTA V koji izlazi 18. studenog za PS4 i ostvari super popust i besplatnu dostavu.

Grand Theft Auto uskoro izlazi i u petom izdanju. Ideje i rute za nove kalifornijske, automobilske avanture nisu presušile, i dalje ih ima na pregršt. Zbog toga ovo peto izdanje obiluje grafičkim i tehničkim novitetima koji će vas nanovo oduševiti. Još realniji prikazi gradova, uz fantastične detalje i poboljšanu razlučljivost donijet će novu dimenziju ovoj igri i natjerati vas da sami istražujete što sve nudi novi nastavak.

Besplatna dostava i super uštede uz prednarudžbu

GTA V dostupan je  za PS4 od 18. studenog po promotivnoj cijeni od 489,99 kn, a  za PC od 27. siječnja 2015. godine za 429,99 kn. Mondo ti nudi posebnu priliku te se možeš predbilježiti i GTA V naručiti prije samog izlaska igre na tržište. Uz to ostvari odličan popust, a Mondo ti poklanja i besplatnu dostavu. 

Predbilježiti se možeš do datuma izlaska igre, zaključno 17. studenog za PS4 i 26. siječnja za PC. Dostava kreće na dan izlaska igre. Nakon tog datuma videoigru ćeš moći kupiti po regularnoj cijeni (469,99 kn za PC i 549,99 kn za PS4 ).

Pljačke i akcijske potjere u glavnom fokusu

Radnja je smještena u Los Santos, a u radnju se upliću tri kriminalca koji nakon što polako ostaju bez opcija, planiraju i na sve načine pokušavaju povećati svoje šanse za uspjeh. Franklin je ulični muljator u potrazi za pravim prilikama i ozbiljnim novcem, Michael je profesionalni bivši robijaš čije je umirovljenje puno manje posipano ružama nego li se nadao, a Trevor nasilni manijak vođen šansom za pravi zgoditak. Fokus radnje i dalje je na pljačkama i akcijskoj potjeri za novcem, no ovoga puta postoji bezbroj mogućnosti za trošenje prljavog novca: kupujte luksuzne kuće, automobile i vozila, tvrtke. Najveća novost jest što prvi puta nakon originalnog GTA iz 1997. godine, u ovom petom dijelu igrač ponovo preuzima kontrolu nad više likova. Lako je prebaciti se s jedne radnje i lika na drugu za vrijeme ne igranja misije. Ako odaberete multiplayer način igre, u mogućnosti ste formirati vlastite ekipe ili se pridružiti već postojećima.

Svaka prednarudžba na Mondu donosi ti popust i besplatnu dostavu. Naruči svoj primjerak već danas.


Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom).  Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi