Obavijesti

Junior

Komentari 0

Jesu li ova bića produkt mašte ili su stvarna?

Jesu li ova bića produkt mašte ili su stvarna?
3

Neki se kunu da su vidjeli bigfoota, dok djevojčice vole vjerovati u predivne bijele konje s rogom na glavi. Jesu li oni samo izmišljotine ili uistinu postoje?

VIDEO

Bigfoot

Bigfoot, Jeti, Sasquatch... razna imena za isto biće. Dlakavo stvorenje koje se skriva u šumi i visoko je oko 3 metra. Znanstvenici tvrde da su našli DNK dokaze kako je ovo stvorenje križanac čovjeka i primata.

Čudovište iz Loch Nessa

Čudovište nalik na dinosaura navodno obitava u jezeru Loch Ness u Škotskoj. Prema najpopularnijoj teoriji, riječ je o preživjeloj vrsti pleziosaura. Legenda postoji još od srednjeg vijeka, a toliko se raširila i postala popularna da Škoti na njoj dobro zarađuju. Mnogobrojni turisti dolaze na jezero ne bi li ugledali čudovište.

Lignje love brodove

Priče o divovskim lignjama oduvijek su bile dio mornarskih legendi. Znanstvenici su potvrdili njihovo postojanje, a nerijetko ih ribari ulove u mrežu, samo možda ipak nisu tako velike kao u filmovima. Pojavljuju se u “Doktoru Whou”, “20.000 milja pod morem”, “Piratima s Kariba: Mrtvačeva škrinja”... Tad obično napadaju brodove.

Jednorozi sigurno postoje?!

Arheolozi iz Sjeverne Koreje tvrde da su pronašli jazbinu jednoroga kojeg je prije oko 2500 godina jahao kralj Tongimong. Dovoljan dokaz im je natpis koji se nalazi na iskopanim ruševinama - piše “obitavalište jednoroga”. Ostatak svijeta ipak je sumnjičav kad je riječ o toj njihovoj tvrdnji.

Chupacabra

Vampirska zvijer chupacabra dugo je bila samo legenda, no Amerikanac Lynn Butler tvrdi da je 2009. u kokošinjcu našao njezino tijelo. Kokošima je popila krv prije nego što je umrla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići
SAMO ZA NAJHRABRIJE

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići

Moji roditelji su čuli bebu koja plače, a svi smo slušali korake po stubama. Znali smo vidjeti kako se kvaka na vratima spavaće sobe miče gore dolje, ispričao je Britanac koji je živio u ukletoj kući
10 najboljih recepata za lazanje
ZA PRSTE POLIZATI

10 najboljih recepata za lazanje

Kako bi podržali našeg Baby Lasagnu imamo najbolje recepte za lazanje. One su savršeno jelo jer se mogu napraviti na puno načina i prilagoditi svakome, od onih koji vole meso do vegana i vegetarijanaca