Obavijesti

Junior

Komentari 0

Postani majstor Minecrafta uz supervodič za početnike

Postani majstor Minecrafta uz supervodič za početnike
2

Ako za nekoliko minuta ne nađete hranu i sklonište, past će mrak i čudovišta bi vas mogla uloviti. Što ćete učiniti?

VIDEO

Jedinstveni priručnik za početnike u Minecraftu izvrstan je vodič za preživljavanje prvih dana u ovoj pustolovnoj PC igri.

Egmont, najveći europski izdavač za djecu, izdao je službeni Minecraftov priručnik za početnike na 80 stranica koji bi vam mogao spasiti život kada se sami nađete u čudnovatom novom svijetu punom skrivenih opasnosti. Ako za nekoliko minuta ne nađete hranu i sklonište, past će mrak i čudovišta bi vas mogla uloviti. Što ćete učiniti?

Naučit ćete kako pronaći najpotrebnije stvari, napraviti sklonište, izraditi alat, oklop i oružje te kako se zaštititi od čudovišta. Priručnik sadrži i savjete iskusnih igrača Minecrafta i znalaca koji su tu igru izmislili. Ovo je izvrstan vodič za preživljavanje prvih dana u Minecraftu. Tek kada ga pročitate, čekaju vas prave pustolovine u svijetu Minecrafta.

Minecraft je igra bez jasno postavljenih pravila u kojoj igrač može izgraditi sve što poželi. Počnite u prvoj dimenziji gdje se možete naći u najrazličitijim okruženjima: ondje su močvara, planina, tajga, pustinja, šuma, ravnica, prašuma, snježni krajolik, ocean ili svijet rijetkih gljiva. Iz prve dimenzije možete krenuti u „Podzemni svijet“, pakleni krajolik propasti i konačnoga kraja. U toj zastrašujućoj dimenziji živi zmaj koji će vam pokušati oduzeti život. Vaše napredovanje kroz igru će se nagrađivati. Možete igrati sami ili s drugima. Možete igrati u sigurnom „Kreativnom okružju“ istražujući i gradeći ili u „Okružju za preživljavanje“, gdje ćete se neprestano boriti sa čudovištima koja će nasrtati na vas čim padne mrak. Samo o vama ovisi za kakvu ćete se vrstu pustolovine odlučiti.

Minecraft - priručnik za početnike prigodan je za dječake od 8 do 12 godina starosti. Dostupan je na Mondu po ekskluzivnoj cijeni od 64,90 kn putem predbilježbi do 30.10.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana