Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

KARIJERA u 24sata

Pridružite nam se! Provjerite zašto...

Pitate se, što se krije iza najprodavanijih i najčitanijih novina u Hrvatskoj?

Kako bismo svakodnevno svojim čitateljima pružili ono što očekuju potrebno je mnogo motivacije i talenta. 24sata svoj uspjeh zahvaljuje upravo činjenici da su okupili tim motiviranih, dinamičnih, kreativnih i strastvenih ljudi koji svojim predanim radom dokazuju predanost čitateljima.

U 24sata znamo da uspjeh započinje ljudima te otvaramo vrata svim talentiranim pojedincima koji svoju strast i entuzijazam žele podijeliti s nama.  

24sata osigurava svojim zaposlenicima izgradnju i kontinuiran razvoj njihove karijere, kao i mogućnost da svojim radom svakodnevno utječu na živote 2,000.000 ljudi.

24sata. To je to što me zanima!

Što nudimo svojim zaposlenicima

24sata svojim zaposlenicima pruža mogućnost kontinuiranog usavršavanja i napredovanja. Brinemo se o njihovom profesionalnom te osobnom rastu i razvoju putem stvaranja i daljnjeg razvijanja kulture učenja.

24sata svojim zaposlenicima nudi i niz drugih pogodnosti kao što su mogućnost dodatnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od nezgode te posebne pogodnosti vezane uz osiguranja, ulaznice za kina i kazališta, popuste na razne usluge i proizvode, pogodnosti vezane uz uvjete kreditiranja itd.

ZAPOŠLJAVANJE

Proces selekcije

Posebnu pozornost posvećujemo odabiru novih članova našeg tima koji će nam osigurati daljni rast i razvoj. Proces selekcije je transparentan i jednak za sve kandidate. 

Nakon zaprimanja molbe i životopisa kandidata za određenu poziciju, Odjel upravljanja ljudskim potencijalima u suradnji s voditeljem odjela određuje koji kandidati prema radnom iskustvu najbolje odgovaraju zahtjevima pozicije. Odabrani kandidati pozivaju se na selekciju, koja često uključuje i specifične testove znanja ili zadatke, ovisno o radnom mjestu za koje se traži nova osoba.

Nakon odluke o zapošljavanju odabranog kandidata sve ostale kandidate obavještavamo o ishodu natječaja.

Prijavite se

Sve zainteresirane za rad u 24sata pozivamo da nam pošalju svoj životopis i ispune potrebne podatke na linku https://styria.talentlyft.com/o/eUBagN

Message