Obavijesti

Katy Perry i Messi treniraju u tenisicama sa 360° ventilacije

Katy Perry i Messi treniraju u tenisicama sa 360° ventilacije
6

adidas je novim, Clima Cool Seduction tenisicama s 360° ventilacije ponudio novu razinu udobnosti i opuštenosti, za još bolje rezultate. Što su među prvima prepoznali Messi i Rose

Clima Cool Seduction s novim ventilacijskim otvorima i 3D mrežom od prozračnog Clima Cool® materijala na vanjskom dijelu omogućavaju isparavanje znoja, održavanje optimalne temperature i ventilaciju sa svih strana stopala. Lagana COOLEVER podstava sa šavovima u obliku trolista zaslužna je što stopalo cijelo vrijeme ostaje ugodno prozračeno, rashlađeno i suho.

Ventilacija stopala iz svih smjerova (360°) smanjuje neudobnost zbog zagrijavanja tijekom vježbanja ili trčanja, za još bolje rezultate.

U Clima Cool Seduction ugrađene su i poznate adidas tehnologije - TORSION® sistem za bolje prilagođavanje podlozi i stabilnost te adiWEAR® za izdržljivost u donjem dijelu i fleksibilnost u srednjem dijelu, za maksimalnu udobnost tenisice.

Ženska Clima Cool tenisica je crvene boje, ona za mušku nogu narančaste boje. Britanska pop senzacija Katy Perry, nogometni superstar David Beckham, kao i najbolji svjetski nogometaš Leo Messi te NBA košarkaš Derrick Rose, uživaju u prednostima udobnih Clima Cool tenisica. Kao ambasadori adidasove kampanje ”Ready to Run” pokazuju da su spremni dati sve od sebe kako bi postigli ono što žele, ali i da je važno uživati na putu do cilja - Clima Cool im pomaže da daju sve od sebe i postignu vrhunske rezultate, a pritom se osjećaju opušteno i udobno. adidasovi ambasadori pozivaju fanove da uz Clima Cool zgrabe priliku i pokažu da su spremni dati sve od sebe za ono što strastveno žele, što ih motivira i nadahnjuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Više o adidas kampanji, Clima Cool Seduction tenisicama i adidas izazovima na facebooku.

U svim adidas shopovima preporučena maloprodajna cijena adidas Clima Cool Seduction tenisica je 999,00 kn. U akciji koja traje do isteka zaliha, adidas uz svaki kupljeni par Clima Cool Seduction tenisica poklanja mušku ili žensku adidas majicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a