Obavijesti

Kolumne

Komentari 11

Miki Bandić, liferant čarobnog napitka koji rješava sve tegobe

Miki Bandić, liferant čarobnog napitka koji rješava sve tegobe
1

Ovo je sve tako bizarno da ne može ni biti istina. Bandić se, eto, samo dobro zabavlja i onako pravi budalu od Šostara. Kao i onaj tip iz Vodica kojemu se od mačuhica, usred rasadnika, prispodobila petokraka

VIDEO

U doba kolonizacije američkog zapada postojali su oni trgovački putnici, zbijeni u kočiji koju je vukao malakasli konj. Prodavali su po američkim selendrama čarobne napitke za savršeno zdravlje, rast kose (dobro bi mi došlo), zacijeljivanje rana, sušicu, dječju paralizu i tko zna što sve ne. Jedan pripravak riješava sve vaše tegobe. I kupnja jamči uspješan ishod. Naravno, svi su bili zabavni prevaranti ili barem nadriliječnici.

Milan Miki Bandić, gradonačelnik Zagreba, isto ima vizionarski i zabavni projekt. Čistač motora automobila! Trebao bi se postaviti na svim eko-stanicama Grada Zagreba jer će za 50-ak posto smanjiti zagađenje ispušnim plinovima. I onda bi to čišćenje motora svojih automobila, planira Miki Bandić, građani Zagreba plaćali 150 kuna. Obavezno. Jednom godišnje.

Možda je pametno za primijetiti da ne postoji ni jedna ozbiljna znanstvena studija koja bi barem ispitala, a kamoli potvrdila učinkovitost stroja kojeg proizvodi firma s dičnim imenom Genijator.

Na stranu i to što, kako pišu mediji, i sam izumitelj (u gradu kažu mladi genijalac) Petar Jončić, inače bivši DJ, kaže da nema neovisnog jamstva da stvar zaista funkcionira. Dakle da ono da barem čisti automobilski motor, smanjuje zagađenje, spašava čisti zrak i prirodu.
Ovo je ozbiljna znak da Bandić loše spava po noći pa mu po danu padaju svakakve piz..... na pamet. Ok, nije sam. U promociji ovog neviđenog blama pomogao mu je iskusni Zvonimir Šostar. Koji je ionako naginje sumnjivim čišćenjima pa ga DORH baš zbog toga tereti nekim optužnicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je sve tako bizarno da ne može ni biti istina. Bandić se, eto, samo dobro zabavlja i onako pravi budalu od Šostara. Kao i onaj tip iz Vodica kojemu se od mačuhica, usred rasadnika, prispodobila petokraka.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković