Obavijesti

Kvaka24

Poduzetnici, saznajte u čemu je KVAKA i osvojite TOP edukaciju i 100.000 kn vrijednu kampanju

Poduzetnici, saznajte u čemu je KVAKA i osvojite TOP edukaciju i 100.000 kn vrijednu kampanju

Mali, srednji i mikro poduzetnici iz područja turizma sve do 9. rujna mogu se na specijalu Kvaka24 prijaviti na nagradni natječaj koji omogućava višemjesečnu TOP edukaciju i bogatu display kampanju

VIDEO

U sklopu 24sata, na poslovnoj platformi Kvaka24 čiji je glavni partner Hrvatska obrtnička komora, donijeli smo niz kvalitetnog i korisnog sadržaja s ciljem osnaživanja poduzetnika za sve izazove tržišta kroz koristan, inspirativan i edukativan sadržaj, a suradnjom s Mastercardom i platformom Uplift.hr poduzetnicima omogućavamo i konkretne korake kojima će oplemeniti i unaprijediti svoje poslovanje. 

Mastercard u sklopu platforme Uplift.hr provodi natječaj za odabir stipendista za Uplift akademiju koja podrazumjeva vrhunsku edukaciju na Algebri. Stručni žiri će odabrati 32 dobitnika koji osvajaju stipendije za Algebrinu edukaciju prilagođenu potrebama mikro, malih i srednjih poduzetnika. Budući da 24sata aktivno radi na promicanju i edukativnom sadržaju za mikro, male i srednje poduzetnike te obrtnike kroz svoj specijal Kvaka 24, Mastercard je u ovom vrijednom projektu dobio i partnera koji će za 5 najboljih stipendista osigurati display kampanju vrijednu čak 100.000 kuna. 

Svi zainteresirani vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća iz područja turizma, ugostiteljstva, uslužnih i pripadajućih djelatnosti mogu do 9. rujna 2021. prijaviti sebe ili svoje zaposlenike na natječaj za stipendije ovdje.
Melbourne,,Aus,-,Apr,10,2014:crowd,Of,People,Dining,In

Na ovaj način, Mastercard s platformom Uplift.hr i u suradnji s 24sata poduzetnicima i obrtnicima omogućava konkretne korake kojima će oplemeniti i unaprijediti svoje poslovanje i razviti se prema globalnim potrebama tržišta. 

Pandemija je definitivno najveći danak uzela u sektoru turizma i poslovanju vezanom na njega - najviše je stradala sfera ugostiteljstva, hotelijerstva i industrija zabave zbog čega se u Hrvatskoj trenutno tisuće poduzetnika bore s oporavkom. U prilog im idu dobra sezona i rekordan dolazak gostiju na Jadran, no unatoč tisućama stranaca, tržište se u posljednjih godinu i pol nepovratno promijenilo. Novi digitalni alati i znanja, marketinške strategije i put do korisnika nisu više isti kao prije, a poduzetnici se, osim borbe da opstanu, moraju dodatno educirati i prilagoditi novim tržišnim standardima te potrebama klijenata. Kako bi osnažili poduzetnike, među kojima i svakako i obrtnike koji su ključ oporavka gospodarstva Mastercard je kroz Uplift.hr pokrenuo ovaj jedinstveni natječaj u čemu je dobio i adekvatnog partnera, 24sata. 

Portrait,Of,Smiling,Student,In,Training,Course

Jedini sveobuhvatni program za male poduzetnike u Hrvatskoj

Uplift akademija trenutno je jedini kurikulum tog tipa u Hrvatskoj, a nudi program koji je pomno osmišljen u suradnji sa stručnjacima iz Algebre i provodi se online. Seminari koje će pohađati pobjednici Uplift akademije uključuju stjecanje znanja iz raznih sfera važnih za sveobuhvatnu edukaciju u poduzetništvu: 

U prvoj sezoni akademije, 2021./2022., Mastercard će omogućiti stipendije za 32 poduzetnika, a nakon toga će edukacija, uz naknadu, biti dostupna i za javnost. Ukupno trajanje programa je 210 školskih sati, a nastava se provodi online, od listopada 2021. do ožujka 2022., dinamikom od dva do tri dana u tjednu. Pravila i uvjeti natječaja dostupni su ovdje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Korak za ulazak na nova tržišta: Koje sve tvrtke danas trebaju industrijskog dizajnera i zašto
RAZGOVARALI SMO SA STRUČNJACIMA

Korak za ulazak na nova tržišta: Koje sve tvrtke danas trebaju industrijskog dizajnera i zašto

Kako bi bili konkurentni na tržištu, proizvodi moraju izgledati privlačno te biti dizajnirani s puno stila, a upravo suradnja s industrijskim dizajnerima donosi potrebne vještine koje tvrtkama omogućuju stvaranje izgleda takvog proizvoda

Domaći projekt pošumljavanja dronovima iz zraka: 'Ono što mi sadimo su pametne šume'
Od menadžera do inovatora

Domaći projekt pošumljavanja dronovima iz zraka: 'Ono što mi sadimo su pametne šume'

Prije zaokreta u poduzetništvo i pokretanja dva uspješna projekta čiji je glavni cilj očuvanje okoliša, Goran je bio na vodećim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama. Međutim, kod njega je presudila ljubav prema prirodi
Prijavite se na webinar i prepoznajte intelektualno vlasništvo u svom poslovanju
AKADEMIJA DZIV-A POZIVA

Prijavite se na webinar i prepoznajte intelektualno vlasništvo u svom poslovanju

Specijalizirani moduli namijenjeni su za mala i srednja poduzeća, a teme obuhvaćaju (pre)poznavanje i korištenje intelektualnog vlasništva u poslovanju kao i zaštitu različitih oblika industrijskog vlasništva