Obavijesti

Kvaka24

Komentari 1

Prijavite se na besplatni tečaj i kroz tri poglavlja upoznajte osnove budućih tehnologija

Prijavite se na besplatni tečaj i kroz tri poglavlja upoznajte osnove budućih tehnologija
2

Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju organizira Launch event u sklopu kojih će se održati uvodna prezentacija o projektu Digital Master, panel na temu "Kako tehnologija ulazi u mala i srednja poduzeća” i networking

VIDEO

U moru novih tehnologija, teško je ostati u toku i procijeniti koja točno tehnologija nam može olakšati poslovanje i povećati produktivnost i proaktivnost. Kako i odakle započeti? Čemu se prvo posvetiti i za što odvojiti svoje vrijeme?

Kao odgovor upravo na ta pitanja nastao je Digital Master - besplatni tečaj koji vas kroz 3 poglavlja provodi i upoznaje s osnovama AI-a, Blockchain-a i budućih tehnologija.

A o čemu je točno riječ možete saznati 4. ožujka u 11 sati u Kinoteka baru u zagrebačkoj Kordunskoj ulici 1. U sklopu Launch eventa, u organizaciji Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju i u trajanju od 2 sata, održat će se uvodna prezentacija o samom projektu, panel na temu „Kako tehnologija ulazi u mala i srednja poduzeća“ i networking segment uz jutarnju kavu i slatko/slane zalogaje! Edukacija je u potpunosti besplatna, a više o programu i prijavama možete pronaći OVDJE.

Koje su prednosti umjetne inteligencije?

Danas postoje tehnološka rješenja baš za svaki problem, i ona odavno nisu rezervirana samo za inženjere. Umjetna inteligencija, blockchain i druge tehnologije budućnosti omogućuju zaposlenima u marketingu lakše stvaranje sadržaja i praćenje metrike, onima u turizmu nude in-house rješenja za praćenje rezervacija i dostupnosti smještaja, dok liječnicima može optimizirati vrijeme vodeći dokumentaciju umjesto njih.

Digital Master projekt je financiran Innovation Norway programom i nudi malim i srednjim poduzećima edukaciju o načinima digitalne transformacije i implementacije tehnologije kroz različite sektore. Projekt Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju, Gromara, BIRD inkubatora i AI Centra Lipik kroz tri modula - Umjetna inteligencija, Blockchain i Buduće tehnologije - polaznicima nudi osnovno znanje o različitim tehnologijama kroz pozitivne primjere iz prakse.

'Želimo potaknuti inovacije'

 Iz projekta ističu da su posebno ponosni na to da se redom radi o hrvatskim tvrtkama i njihovim poslovnim rješenjima.

- Sudjelovanjem u projektu Digital Master, ne samo da stječete osnovno znanje o implementaciji tehnologije, već otkrivate konkretne primjere uspješne integracije s domaće poslovne scene - objasnila je predsjednica CroAI-a, Martina Silov.

- Edukacija je otvorena za svakoga. Cilj nam je pridonijeti poslovanju širokog spektra poduzetnika i pojedinaca, olakšavajući im pristup tehnologijama budućnosti te potičući inovacije u svim industrijskim granama - dodao je Hrvoje Kukina, voditelj AI centra Lipik.

Iz projekta naglašavaju i ulogu poduzetničkih centara, akceleratora i inkubatora u tom procesu. 

- Kroz našu suradnju s Digital Masterom, želimo potaknuti inovacije i tehnološki napredak među poduzetnicima, osiguravajući da mala i srednja poduzeća imaju resurse i znanje potrebno za uspjeh u digitalnom dobu - istaknuo je Sven Harjaček iz BIRD Inkubatora.

Edukacija je u potpunosti besplatna, a više o programu i prijavama možete pronaći OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Korak za ulazak na nova tržišta: Koje sve tvrtke danas trebaju industrijskog dizajnera i zašto
RAZGOVARALI SMO SA STRUČNJACIMA

Korak za ulazak na nova tržišta: Koje sve tvrtke danas trebaju industrijskog dizajnera i zašto

Kako bi bili konkurentni na tržištu, proizvodi moraju izgledati privlačno te biti dizajnirani s puno stila, a upravo suradnja s industrijskim dizajnerima donosi potrebne vještine koje tvrtkama omogućuju stvaranje izgleda takvog proizvoda

Domaći projekt pošumljavanja dronovima iz zraka: 'Ono što mi sadimo su pametne šume'
Od menadžera do inovatora

Domaći projekt pošumljavanja dronovima iz zraka: 'Ono što mi sadimo su pametne šume'

Prije zaokreta u poduzetništvo i pokretanja dva uspješna projekta čiji je glavni cilj očuvanje okoliša, Goran je bio na vodećim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama. Međutim, kod njega je presudila ljubav prema prirodi
Prijavite se na webinar i prepoznajte intelektualno vlasništvo u svom poslovanju
AKADEMIJA DZIV-A POZIVA

Prijavite se na webinar i prepoznajte intelektualno vlasništvo u svom poslovanju

Specijalizirani moduli namijenjeni su za mala i srednja poduzeća, a teme obuhvaćaju (pre)poznavanje i korištenje intelektualnog vlasništva u poslovanju kao i zaštitu različitih oblika industrijskog vlasništva