Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

10 slavnih parova koji su se borili s neplodnošću - nije lako

10 slavnih parova koji su se borili s neplodnošću - nije lako
1

Sarah Jessica Parker, Chrissy Teigen, Nicole Kidman i Elizabeth Banks sa svojim muževima prolazile su pakao neuspješnih in vitro oplodnji, inseminacije i pobačaja...

VIDEO

Chrissy Teigen i John Legend

Vjenčali su se 2013. Pokušavali su godinama dobiti bebu, ali nikako nisu uspijevali. 

- Reći ću vam iskreno, John i ja imamo problema. Voljeli bismo da smo dobili dijete prije pet, šest godina, ali nismo, to je bio proces! Odlazili smo doktorima za neplodnost... I, svaki put kad bi me netko pitao hoćemo li imati djece, razmišljala sam "jednog dana pitat ćete to krivu curu koja se stvarno bori s tim i bit će joj vrlo teško. Zato, mrzim ta pitanja. Mrzim ih. Prestanite me ispitivati - izjavila je za FABLife 2015.

Chrissy i John dobili su kćer Lunu Simone 14. travnja 2016. godine nakon niza godina pokušavanja i odlazaka na IVF tretmane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

#flashbackfriday 💕

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Kim Kardashian West i Kanye West

Sekundarna neplodnost, odnosno poteškoće pri začeću drugog djeteta nisu tako rijetke. S njom su se borili i Kim i Kanye. U jednoj epizodi njihova reality showa otkrila je da se seksa s Kanyeom "500 puta na dan". Išla je i kod specijalista za plodnost. 
- Puno mi je teže zatrudnjeti drugi put. Kad to ne planirate, dogodi se. Tako jednostavno Bog funkcionira. A kad to želite tako jako, onda se ne događa - izjavila je Kim za E!International Press Junket. 

Ipak, ona i Kanye uspjeli su nakon dužeg pokušavanja. Maleni Saint West rođen je 1.12.2015., gotovo dvije i pol godine nakon svoje sestre North. 

 

Easter 2017

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Jaime King i Kyle Newman

Glumica i manekenka imala je pet spontanih pobačaja, pet rundi IVF-a i 26 rundi inseminacije prije nego je uspjela ostati trudna. Njena dijagnoza policističnih jajnika velikim dijelom otežavala joj je trudnoću. 

Kad sam ostala trudna, to je bila najbolja stvar u cijelom svijetu. Nikad se nisam osjećala zahvalnije, sretnije i ushićenije - ispričala je Jaime za People. 

Sina Jamesa rodila je u listopadu 2013., a drugog sina Leo Thamesa u srpnju 2015. 

 

I am blessed. Birthday Brunch with the fam. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Objavu dijeli Jaime King (@jaime_king)

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan

"Pokušavali smo dobiti dijete godinama. Doživjeli smo tri spontana pobačaja. Puni ste nade svaki put kad saznate da ćete imati dijete. Počnete zamišljati kako će izgledati, vaše snove i nade za njihovu budućnost. Počnete planirati, a onda nestanu. To je vrlo usamljeno iskustvo. Većina ljudi ne raspravlja o pobačajima jer se brinu da će to utjecati na vaš odnos ili na njih same - kao da ste defektni ili ste učinili nešto da prouzročite to. Zato se borite sami... Nadamo se da će dijeljenjem naše priče ljudima dati više nade koju smo mi osjetili i da će pomoći ljudima da progovore o svojim iskustvima" - objavio je Zuckerberg na svom Facebook profilu 2015.

Te iste godine dobili su prvu kćer Max. Ove godine objavili su da očekuju i drugo dijete, ali i da strahuju hoće li trudnoća dobro proći. 

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Dobili su sina Jamesa 2002. No poslije nikako nisu uspijevali začeti drugo dijete. Odlučili su se za surogat majčinstvo. Tim putem dobili su kćeri blizanke Marion Lorettu Elwell i Tabithu Hodge 2009. godine. 

Istražili smo sve mogućnosti i surogat majčinstvo je bila naša opcija. Pokušavali smo proširiti našu obitelj godinama. Nisam se mogla pretvarati da je sve u redu. Da sam mogla uspješno iznijeti trudnoću nakon rođenja mog sina, ne bih se odlučila na ovu opciju - bila je iskrena Sarah. 

Courtney Cox i David Arquette

Sa sada već bivšim mužem Davidom Arquettom, popularna prijateljica, godinama je pokušavala dobiti dijete. 
Uspijevali su začeti, ali njezino tijelo nije moglo iznijeti trudnoću. Doživjeli su nekoliko spontanih pobačaja. 

- Lako zatrudnim, ali teško ih zadržavam - izjavila je za People. 

Unatoč tome, ona i Arquette su se, kažu, vrlo brzo ponovo "bacali na posao". 
- Ne bih rekla da je trudnoća poput šetnje parkom. Ali, što da radiš? Mi jednostavno pokušamo ponovo - izjavila je. 

The Art of Elysium 2nd Annual Heaven Gala - Los Angeles

Nakon IVF tretmana njihova kćer Coco rođena je u lipnju 2004. 

Brooke Shields i Chris Henchy

Brooke se borila s cervikalnom displazijom koja joj je otežavala začeće. Odlazila je na in vitro oplodnju i nakon prve runde, ostala je trudna. No imala je spontani pobačaj. 

Bili smo slomljeni. Sve do tad, mislila sam da, samo zato što je vrijeme i što ja želim bebu, da će to biti lako - izjavila je. 

 

Celebrating. Thank you all for the birthday wishes! Xx

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)

Dugo su se borili, ali na kraju su uspjeli. Rodila je dvije kćeri, Rowan 2003. i Grier 2006. 

 

Love my water babies! Thank you to my girls (and Dad too!) for making me a mom. Love you! Photo by @AaronGoulding.

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)

Gwen Stefani i Gavin Rossdale

Nakon dva sina, Gwen je željela još jednu bebu. Pokušavali su godinama i nije uspijevala ostati trudna. Šest godina poslije ipak je rodila i trećeg sina. 

 

Gx @nbcthevoice #takeyourkidtowork #zuma #kingston ❤️❤️

Objavu dijeli Gwen Stefani (@gwenstefani)

Elizabeth Banks i Max Handelman

Nakon godina pokušavanja, okrenuli su se surogat majčičnstvu. Oba sina Felix i Magnus rodila je surogat majka. 

- Riječi drugih majki pomogle su mi odlučiti se za surogat majčinstvo. Govorile su da jednom kad su rodile da su zaboravile da su uopće bile trudne. I tako, kad je jednom fokus prestao biti trudnoća, već beba, tada je to postala laka odluka - ispričala je za Women's Health. 

Pixsell

Nicole Kidman 

Ima dvoje posvojene djece iz braka s Tomom Cruiseom, kćer i sina. Iz braka s Keithom Urbanom ima biološku kćer i još jednu kćer koju su dobili preko surogat majke. 

- Svatko tko je želio drugo dijete ili dijete, poznaje ovo razočaranje, bol i gubitak koji doživljavate dok pokušavate. Oboje smo jako željeli drugo dijete. Ja nisam mogla ostati trudna. Imali smo vrlo, vrlo teško iskustvo s plodnošću. Za mene, to nikad nije bilo lako - ispričala je Nicole za australski 60 minutes u veljači 2011. 

52nd Academy of Country Music Awards - Arrivals
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru