Posao i ljubav - 15 znakova koji upozoravaju da vam vaš posao uništava vezu | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

15 znakova koji upozoravaju da vam vaš posao uništava vezu

15 znakova koji upozoravaju da vam vaš posao uništava vezu
5

Ako ste toliko obuzeti poslom, možda imate ozbiljan problem s prioritetima i obiteljskim životom. Zbog previše radnih sati bilo tko će se osjećati zanemareno, čak i ako toliko radite baš zbog njih

VIDEO

Uništavaju li vam ciljevi u karijeri ljubavni život, važno je pitanje. Jedna stvar koja ne prestaje iznenađivati je koliko karijera neke osobe utječe na brak ili vezu.

Studije su pokazale da određene karijere mogu utjecati na to hoćete li se razvesti ili ostati zajedno. Zapravo, na to s kim izlazite često utječe i vaša karijera. Nažalost, pogrešan posao također može uništiti ljubavni život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Krivila je svoj dobar izgled za to što nikada nije bila u ozbiljnoj vezi: 'Dečki me se boje' 00:58

15 znakova vam posao uništava vezu:

1. Vaša je karijera ozbiljno stigmatizirana

Iako nije nemoguće, ako ste u karijeri koja je povezana sa seksualnim radom, posao može jako otežati odnose. Mnoge striptizete, modele za odrasle i eskort osobe su ostavili na licu mjesta kad su čuli za njihov posao. Članovi obitelji koji imaju unaprijed stvorena mišljenja mogu također biti pod pritiskom da te napuste. 

U potrazi za ljubavi: Pet navika kojima odbijate ljude od sebe
U potrazi za ljubavi: Pet navika kojima odbijate ljude od sebe

2. Vaši sati

Ako radite dva posla s punim radnim vremenom, imat ćete ozbiljan problem u održavanju veze. Zbog previše radnih sati bilo tko će se osjećati kao da ga zanemarujete, čak i ako su oni razlog zbog kojeg toliko radite.

3. Posao koji radite ubija vas iznutra

Koliko god mislili, ili se trudili, da podijelite svoje živote na dijelove, stres je nešto što se često prenosi u druge dijelove vašeg svijeta. Ako se osjećate kao da ćete puknuti na poslu, nemojte se šokirati ako kući dođete partneru koji uvijek ima osjećaj da treba hodati na ljuskama oko vas.

4. Posao vas drži bez novca

Koliko god boli, količina novca koju zaradite izravno je proporcionalna šansama koje imate da pronađete i zadržite nekoga zainteresiranog za sebe. To je predrasuda koja više povrijedi muškarce nego žene, ali realno, teško je ostati s bilo kim tko je previše švorc da s vremena na vrijeme organizira lijep spoj.

5. Imali ste više od jednog partnera koji se žalio na vaš posao

Iako možete biti sumnjičavi prema pritužbama na posao jer to jeste nešto o čemu biste se trebali brinuti u vezi, ima mnogo zlostavljača koji su natjerali svoje žrtve da napuste dobre poslove. Međutim, ako je to redovit obrazac, možda biste trebali razmisliti o izboru svoje karijere.

6. Posao vam je unaprijed 'savjetovao' da ga odaberete umjesto partnera

Ako se to dogodi, onda je činjenica da je posao kojim se bavite ubio mnoge veze. To je vrlo loš znak.

7. Ravnoteža između posla i privatnog života nije u redu

Većinu vremena mnogi imaju dobru predodžbu o situaciji kada im posao preuzme svaki najmanji aspekt života. Ako opravdano ne možete naći vremena za izlaziti ili imati vezu, onda je razlog zašto ste slobodni vaš posao.

8. Vaš šef se miješa u vaš privatni život

Ako vam je šef redovito branio viđanje s određenim pojedincima koji čak i nisu dio tvrtke, onda morate promijeniti posao.

Veliki mit o 'pravoj' ljubavi koji svi trebaju pod hitno odbaciti
Veliki mit o 'pravoj' ljubavi koji svi trebaju pod hitno odbaciti

9. Vaš posao se može smatrati prijetnjom vašem trenutnom partneru

Muškarcima zaista 'prijete' žene na moćnim i visoko plaćenim položajima. Također mogu biti ugroženi ili nesigurni ako djevojka s kojom se viđaju radi u visokom društvu, dok oni sami ne znaju što bi. Je li to razlog da napustite posao? Ne. Je li to razlog zašto biste trebali ponovno razmisliti o tipu s kojim izlazite? Apsolutno da. Muškarci koji su toliko nesigurni da se ne mogu nositi s hraniteljicom obitelji jednostavno nisu vrijedni hodanja.

10. Vaš posao ili karijera zahtjevni su i za vašeg supružnika

Postoje određene karijere koje u osnovi zahtijevaju od supružnika da se ponaša na određeni način, odijeva na određeni način i predstavlja se na određeni način. Ako vaša karijera zahtijeva trofejnog supružnika ili slično, to nije nešto s čime se svatko može nositi.

11. Dok radite, redovito vam se nabacuju

Evo nečega što bi moglo uplašiti mnoge oženjene - najčešći način na koji netko pronalazi partnera za aferu je preko posla. I ima smisla kada shvatite da s njima provodite više od jedne trećine svog dana. Ako primijetite da se afera počela stvarati, morate to suzbiti u korijenu prije nego što vaš posao uništi vašu vezu.

12. Vaše kolege redovito 'ponižavaju' partnera s kojim se viđate

Rugaju li se kolege vašem supružniku jer nema diplomu ili ne posjeduje novi sjajni auto... Iako su suptilne, ovakve stvari mogu ozbiljno naštetiti vašem odnosu i  pogledu na partnera. Možda biste se trebali distancirati od ovakvih  i potražiti novi posao.

13. Karijera vas tjera da se dugo držite podalje od partnera

Ovo je ubojica ljubavi. Uostalom, postoji razlog zašto mnogi vojni brakovi završe razvodom. Veze na daljinu vrlo su teške za oba partnera i, nakon nekog vremena, većina partnerstava na kraju podlegne gnjavažama koje dolaze s njima.

14. Toliko ste se uživjeli u posao da ste zaboravili na izlaske, godišnjice i rođendane

To je jako loše. Ako ste toliko obuzeti poslom, možda imate ozbiljan problem sa svojim prioritetima i obiteljskim životom. Ako je postalo ovako loše, morate svom partneru učiniti uslugu i prekinuti s tim. Velike su šanse da ste u braku sa svojom karijerom i da vam ionako neće nedostajati.

15. Posao ti je ubio seksualni život

Ako se ne možete oraspoložiti nakon posla, postoji problem. Nedostatak seksualnog života znak je da radite nešto jako loše u svojoj vezi. Možda biste to željeli popraviti, uskoro, donosi YourTango.

Za ili protiv: Koliko je pametno ostati prijatelj s bivšom ljubavi?
Za ili protiv: Koliko je pametno ostati prijatelj s bivšom ljubavi?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama