Lifestyle

Komentari 0

20 originalnih i praktičnih ideja za zamatanje božićnih darova

20 originalnih i praktičnih ideja za zamatanje božićnih darova

Ako imate poklon neobičnog oblika kao što je primjerice šalica, čaša ili igračka možete kupiti kutiju u koju ćete to staviti i onda ju zamotati. Uzmite platno, stare novine, češere, zelenilo i ukrasne vrpce

Polako nam se bliži Božić, a s tim dolazi i kupovina poklona. Materijalne stvari nisu najbitnije za blagdane, ali svi volimo svoje bližnje razveseliti barem s nekom malom sitnicom. Ako poklone koje planiramo dati, lijepo ukrasimo i zamotamo, još ćemo ih više razveseliti. Gotove ukrasne vrećice nisu nimalo maštovite i nije zabavno kada već pri prvom pogledu u nju odmah vidite što ste dobili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Budući da ništa ne može zamijeniti osjećaj uzbuđenja dok odmatate božićni poklon, dobro je znati trikove kako lijepo i pedantno zamotati dar čudna oblika, a da pritom ne izostane faktor iznenađenja.

Zamatanje poklona može biti itekako kreativan i zabavan proces, a konačni rezultat uz malo truda može biti toliko dobar da će vašim bližnjima biti žao odmotati poklon. Nabavite ukrasno platno, stare novine, češere, trakice, eukaliptus i drugo zelenilo i ukrasne trakice i spremni ste za zamatanje najljepših ovogodišnjih poklona.

Postoji mnoštvo ideja za zamatanje poklon, a 20 najboljih smo izdvojili u nastavku:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Najčitaniji članci