Obavijesti

Lifestyle

Komentari 77

3 važne stvari koje morate znati prije braka: Novac, priča i vjera

3 važne stvari koje morate znati prije braka: Novac, priča i vjera

Koliko se vas priprema za brak kao i za vjenčanje? Prije nego se odlučite zauvijek se posvetiti nekome, pokušajte razgovarati o temama koje su prilično bitno za vas, njega i sam odnos

VIDEO

Jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo kada bi se umjesto za vjenčanje pripremali za brak? Kako bi izgledao taj 'postupak' i kako biste postupili? Što biste napravili? 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jill Biden 01:31

Ove tri stvari pripremit će vas za brak s voljenom osobom:

1. Imajte svoj novac pod kontrolom

Bilo da izlazite ili ste u braku 20 godina, svi možemo biti bolji u rukovanju s novcem. Novac je alat i trebamo znati kako rukovati s njim na pravilan način.

Ključno je postaviti smjernice o novcu. Tko će plaćati račune? Koliko ćete novca potrošiti i na što? Kako ćete donositi odluke o velikim troškovima?

Ako niste složni oko velikih troškova, pričekajte dok to ne bude obostrano ili nađite drugo rješenje. Novac (ili predmeti koje kupujemo novcem) ne mogu biti važniji od braka. 

2. Naučite komunicirati kvalitetno

Izuzetno je važno naučiti kako učinkovito komunicirati sa supružnikom. To je nešto na čemu zaista moramo poraditi; za većinu nas to ne dolazi prirodno.

Čitajte knjige, slušajte podcaste, idite na konferencije. Radite sve što možete kako biste poboljšali komunikacijske sposobnosti, bolje slušali i bolje komunicirali.

3. Izgradite odnos zasnovan na vjeri

Kako bi ljubav bila potpuna prvo trebate voljeti sebe i vaš supružnik treba voljeti sebe. Jedino tako ćete se moći beskrajno voljeti. Uz sve to, potrebna je vjera, piše Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite