Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

500 žena otkrilo koje ih poze najčešće dovode do vrhunca

Najbolje poze su one najjednostavnije, a s kojima ste, vjerujemo, već jako dobro upoznati. To su kaubojka ili žena gore, pseća poza i misionarska poza

Foto: Shutterstock
34 komentara

Kako bi ženu doveli do orgazma ne trebate biti kreativni niti naučiti Kama Sutru napamet. Prema jednom istraživanju u kojem je ispitano 500 žena o pozama koje ih najčešće dovode do orgazma, otkriveno je da su najbolje poze one s kojima ste vjerojatno dobro upoznati.

Top tri pozicije su kaubojka ili žena gore (35%), pseća poza (25%) i misionarska poza kada je muškarac gore (23%). Poze kao obrnuta kaubojka (žena koja je gore, okrenuta leđima) i spooning (žlica) nisu osvojile puno glasova (5%).

 Ove tri pozicije su uobičajene, ali ipak ženama pružaju najveći užitak. 

1. Kaubojka

Foto: Dreamstime

Ova poza uspijeva zato što žena ima kontrolu i određuje tempo koji joj odgovara. Ova poza pomaže stimulirati prednju stijenku vagine koja je najosjetljivija. Ovu pozu vole i muškarci jer tako najbolje vide svoju partnericu.

2. Pseća poza

Foto: Dreamstime

Penetracija sa stražnje strane omogućuje da vrh penisa dotakne vrat maternice (cerviks) koji je prožet živčanim završetcima što ženu dovodi do lakšeg postizanja orgazma.

3. Misionarska poza

Foto: Dreamstime

Ova poza omogućuje najviše intimnosti između vas i vašeg partnera. Možete se gledati u oči i ostvariti maksimalan kontakt kože o kožu. Osim toga, ona će uživati u trenju vaše zdjelice o njezin klitoris. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message