Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

7 mladih dizajnerica će u centru Zagreba pokazati nove kolekcije

7 mladih dizajnerica će u centru Zagreba pokazati nove kolekcije
7

Hrvatske dizajnerice ujedinile su se u modnoj priči, a svoje će kolekcije prikazati u sklopu SEVENT pop-up storea, koji će 14. i 15. listopada biti ekskluzivno dostupni u Program Baru

VIDEO

Sedam mladih hrvatskih dizajnerica udružit će snage i pokazati svoje nove kolekcije u centru Zagreba u sklopu SEVENT
pop-up storea. Najnoviji komadi i modni dodaci brendova Ira Rumora, FILIA Design, y/GIA, SALICULA, Josipa Fostač, Izabela Kečan i Eltier ekskluzivno će biti dostupni u zagrebačkom Program Baru, gdje će posjetitelji u opuštenoj atmosferi, uz piće i dobru glazbu, moći uživati u shoppingu i druženju s dizajnericama.

POGLEDAJTE VIDEO: TTF

Pokretanje videa...

Izložba korzeta na TTF-u 00:56

SEVENT je projekt u organizaciji sedam talentiranih žena koje stoje iza sve popularnijih domaćih brendova, a njihov je zajednički cilj približiti svoj dizajn široj publici te kupcima pružiti jedinstveno iskustvo shoppinga. Osim međusobne podrške, dizajnerice u ovom projektu stavljaju veliki naglasak i na promicanje slow fashiona kroz male kolekcije i individualan pristup kupcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S radom ovih sedam brendova hrvatska se javnost već ranije imala prilike susresti kroz brojne suradnje s domaćim zvijezdama, sudjelovanja na izložbama i prodajnim događanjima te pojavljivanja u istaknutim modnim editorijalima. Zahvaljujući raznolikosti njihovih modnih izričaja, u SEVENT pop-up dućanu zasigurno će se naći ponešto za svakog modnog sladokusca.

Kožnate hlače su odličan retro adut: Nosimo ih na 7 načina
Kožnate hlače su odličan retro adut: Nosimo ih na 7 načina

Kostimografkinja i dizajnerica Anamarija Filipović-Srhoj stoji iza brenda FILIA, čija nova kolekcija sadrži pamučne, lanene, kožne i svilene komade, koji naglašavaju ljepotu i prirodnost. Među FILIA komadima pronaći će se bezvremenske bluze i haljine, korzeti koji prate liniju tijela te košulje, hlače i suknje koje je lako kombinirati za dnevni ili večernji look. 

Brend modne dizajnerice Jelene Geštakovski u predstavit će svojevrsni preview svoje nove, dugonajavljivane kolekcije, kao i popularne torbice.

Moda inspirirana pticama: S odjećom i malo šminke pretvara se u papige, sove, rodu...
Moda inspirirana pticama: S odjećom i malo šminke pretvara se u papige, sove, rodu...

Dizajnerica Nika Vrbica koja stoji iza brenda SALICULA za SEVENT pop-up je pripremila pretežito žensku kolekciju s nekoliko unisex komada. Dio odjeće nastao je upcycling metodom, pri kojoj su vintage komadi ručno oslikani i izvezeni. 

Slow fashion brend Ira Rumora bavi se prvenstveno izradom manjih kolekcija i šivanjem odjevnih predmeta po mjeri, a u jesenskom pop-up storeu uz nove modne dodatke bit će dostupni i komadi iz Irinih posljednjih kolekcija te 'one of a kind' modeli nastali tijekom diplomskog studija modnog dizajna na TTF-u.

Uz pojedine komade iz diplomskih kolekcija, dizajnerica Josipa Fostač predstavit će i odjeću iz nove pre-debut kolekcije. Bit će tu majica, suknji, hlača i šalova, koji odišu suvremenom romantikom, a njihova posebnost leži u originalnim printovima. Svi komadi nastali su od eco-friendly materijala, baš kao i print. Nit vodilja brenda Izabele Kečan je minimalistička elegancija, a njezini se komadi najčešće mogu okarakterizirati kao casual, business i smart casual. 


Fokus brenda Eltier je zasada stavljen na ženu i ženske kolekcije, a cilj je nositeljici omogućiti da uz djetinju zaigranost istražuje vlastiti stil, vlastitu osobnost, bez ograničenja i potpuno nesputano. Dizajnerica Ines Bašić predstavit će nove ženske komade, savršene za prijelazno razdoblje s ljeta na jesen. 

'SEVENT' otvara svoja vrata u petak, 14. listopada u 16 sati, a večernji program i druženje kreću od 18 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru