Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ankica je osvojila Hyundai: To mi je najbolji dar za rođendan

Ankica je osvojila Hyundai: To mi je najbolji dar za rođendan

Kaže kako se uvijek šalila da će si u mirovini nabaviti novi automobil. Uz Mega nagradna igru 24sata to je i uspjela. Kupone je izrezivala i slala sama

VIDEO

Auto je napokon stigao i mogu vam samo reći da sam presretna, rekla nam je nakon primopredaje Ankica Varović iz Zagreba koja je u Mega nagradnoj igri 24sata osvojila fenomenalni Hyundai Tucson.

- Sve je prošlo super, sve su mi pokazali i čak smo išli na probnu vožnju. Moram se samo malo naviknuti i pažljivo voziti jer sam dosad imala stariji automobil. Ovdje mi je sve sad novo i moram naučiti - kaže oduševljena dobitnica.

Dodaje kako prije primopredaje nije išla istraživati o kakvom se automobilu radi jer je htjela sve vidjeti uživo. A novi automobil ju je oduševio.

- Malo prije primopredaje me čak primila panika. Nisam mogla vjerovati da sam takva sretnica - priča Ankica.

Otkrila nam je da se uvijek šalila kako će otići u mirovinu i kupiti si novi automobil. I zaista je otišla u mirovinu pa se, kako manje izlazi, pretplatila na 24sata.

- Svako jutro moram pročitati svoje novine uz kavicu. Rješavam križaljke i osmosmjerke da vježbam mozak. Kad sam vidjela da kreće nagradna igra, rekla sam sama sebi: ‘Moram igrati. Samo mi trebaju škare i kuverta’ - govori umirovljenica.

Osam načina da zaspete nakon što ste se probudili usred noći
Osam načina da zaspete nakon što ste se probudili usred noći

Dodaje kako se nadala nekoj nagradi, ali nije niti slutila da će to biti glavna nagrada.

- Mislila sam si: ‘Pa uvijek sve dobro dođe, pa i 1000 kuna. Pogotovo nama umirovljenicima. Poslat ću ja te kupone’. Kad ste me nazvali i javili da sam osvojila automobil, bila sam u nevjerici. Išla sam odmah pogledati kalendar i vidjela da je stvarno bilo izvlačenje i da nitko osim obitelji ne zna da sam igrala - priča.

Dodaje kako se pohvalila obitelji i prijateljima da je osvojila novi Hyundai i da su svi bili presretni.

- Rekli su mi da sam si to i zaslužila jer sam uvijek svima pomagala. Zaista mi nikad nije bilo teško i vodila sam se onime da je dobro činiti dobro. Stvarno mi je to možda i neka nagrada za sve - zaključila je i dodala kako joj je dan nakon primopredaje i - rođendan.

La Fabrica: Arhitekt proveo 45 godina preuređujući tvornicu cementa u bajkoviti zeleni dom
La Fabrica: Arhitekt  proveo 45 godina preuređujući tvornicu cementa  u bajkoviti zeleni dom

- Bolji poklon za rođendan, stvarno nikad nisam dobila - smije se Ankica i dodaje kako je nakon primopredaje odlučila počastiti svoje najdraže te kako su mnogi, kad im je ispričala da je osvojila automobil, odlučili čitati 24sata te da su rekli kako će se i oni pretplatiti.

- Pa ako ne igraš, ne možeš niti dobiti. Sada su na svoje oči mogli vidjeti kako sam ja osvojila automobil. A ja ću i dalje igrati nagradne igre jer izgleda da mi se sreća osmjehnula. Kako sam već rekla, trebaju mi samo škare, kuverta i malo vremena, a toga sada u mirovini napokon imam - priča dobitnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite