Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Baš je dobro biti solo za ove blagdane i ne ugađati drugima!

Baš je dobro biti solo za ove blagdane i ne ugađati drugima!
1

Sreća je samo stvar stava, osnovna je lekcija Bridget Jones za sve slobodne duše koje ne žele podlegnuti malodušnosti i osjećaju usamljenosti tijekom blagdana

VIDEO

Pronaći ću pristojnog i osjećajnog dečka. Prestat ću se emotivno vezati s bilo kojim od sljedećih: alkoholičarima, radoholičarima, ovisnicima o seksu, onima koji se boje vezanja ili su već ‘zavezani’, megalomanijacima i egomanijacima, emocionalno zakinutima i perverznjacima. Osobito ću prestati razmišljati o pojednicu koji utjelovljuje sve te karakteristike, obećala je sama sebi neodoljivo simpatična Bridget Jones. Na taj drastični životni zaokret natjeralo ju je božićno veselje i to da će blagdane dočekati sama - prijatelji i obitelj se ne računaju.

Kad je shvatila da protiv njezine usamljenosti ne pomažu ni čokolada ni votka, a ni razulareni ples uz Chaku Khan, odlučila je donijeti nekoliko blagdanskih odluka. Prva je osvijestiti to da je sama zato što je ona tako odlučila i neće dopustiti blagdanskom ugođaju da je pokoleba u toj odluci. Beskompromisan je njezin stav da ne želi biti u društvu nekoga samodopadnog dosadnjakovića. Ona je čista energija i netko tko se s njom ne može nositi joj je uteg.

Bridget radije bira plesati s prijateljima do jutra, a to što je sama otvara opciju nekom Marku Darcyju da je s nekoliko plesnih pokreta obori s nogu. Darcy kojeg ona želi nije savršen. On je samo muškarac koji razumije njezin pomaknuti smisao za humor i simpatično je nepristojan kad zatreba.

Ljubav dolazi iz mnogo izvora - budite voljeni!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blagdani potenciraju stres svima - samcima, onima u vezi ili braku, tvrde psiholozi. Bili singl ili ne, okružite se ljubavlju, a ona dolazi iz puno izvora. Izvedite mamu na kavu, pričuvajte dijete prijateljici ili napravite večeru prijatelju.

Problemi vas ne smiju pretvoriti u Grincha

Čak i ako vam ovo nije razdoblje veselja, ne dopustite problemima da vas pretvore u Grincha. Božićno veselje i toplina mogu pozitivno utjecati na vas, samo to morate dopustiti. Tople emocije uvijek se vraćaju dvostruko.

Ovaj Božić se ne bojim niti glumim

Nakon kratkotrajnog napadaja depresivne faze "ja sam debela i mene nitko ne voli", Bridget Jones obrisala je suze. Mudro je odredila nekoliko ljubavnih pravila kojih će se držati poput "Svetog pisma" svake singl cure. Prvo i osnovno - Bridget je odlučila da se neće bojati sebe i kompleksne naravi. Ne želi glumiti "plahu srnu" kako bi dobila frajera. Želi da je netko voli baš takvu kakva je - luckasta, brzopleta, zbunjena i britka na jeziku. Kao što ne želi da je muškarac mijenja jer nije lutkica od plastelina, tako je svjesna da ni ona ne može mijenjati muškarca. Nakon nekoliko kataklizmi slomljenog srca naučila je da će zavodnici uvijek biti samo zavodnici. Ubuduće će ih s osmijehom odbiti. Zauzeti će uvijek biti zauzeti, a ona se ne želi truditi oko čovjeka koji za nju ne smatra da je "početak i kraj".

Ako on nije siguran da želi baš nju i nijednu drugu, onda njih dvoje imaju različite poglede na ljubav i život. Bigamiju smatra prihvatljivom samo na Bliskom istoku jer je tamo dopuštena, a u Europi osuđuje licemjerstvo dvostrukih života. Bridget vjeruje kako uvijek postoji izbor, a njezin izbor je ljubav. Iskrena i prava.

Trud i promjena čine ženu snažnom

Bridget se uvijek trudi biti bolja i to je ono što nadahnjuje. Ona ne stoji na mjestu. Čak i ako nešto krivo odluči, ne ostaje zbog tih odluka zauvijek ucviljena. Malo odšmrca i ide dalje.

Ovaj Božić se ne bojim niti glumim

Bridget Jones je naučila da se isplati zauzeti za svoje mišljenje jer pravi muškarci cijene žene sa stavom. Također, naučila je i kad treba priznati da je u krivu. Sviđaju joj se muškarci koji argumentiraju svoje stavove.

Novogodišnje odluke Bridget Jones :

- Prestati pušiti

- Prestati piti

- Naučiti nositi tajice

- Baciti tajice

- Vježbati tri puta na tjedan

- Prestati zavoditi šefa

- Ne raditi popis odluka


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...