Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Bila je na rubu živaca: Trikom natjerala supruga i sinove da napokon podižu WC dasku

Bilo koja žena koja je dijelila kupaonicu s dečkima, a posebno s mlađom djecom, zna koliko često im se može omaknuti ciljanje WC školjke, no jedna mama otkrila je trik koji je to doveo pod kontrolu

VIDEO

Kada je Victoria Everest-McKinnell bila prisiljena ostati kod kuće u karanteni zajedno sa svojim suprugom i dva sina, smislila je trik kako bi saznala tko podiže dasku tijekom mokrenja - zalijepivši novčanicu od pet funti (40 kuna) na dno daske.

Komotna bijela haljina posuta biserima za ležeran dan u gradu
Komotna bijela haljina posuta biserima za ležeran dan u gradu

POGLEDAJTE VIDEO: Veliki godišnji odmor u maloj kućici

Pokretanje videa...

Kućica 01:19

Ovoj je 42-godišnjoj mami bilo muka jer je stalno nalazila mokraću na wc školjci nakon što je njezini sinovi ili muž nisu podigli. Dakle, umotala je novčanicu u plastičnu vrećicu i pričvrstila je ispod sjedala, tako da je može pronaći samo onaj koji je podigao dasku.

Ovaj trik s novcem i daskom od wc-a podijelila je na Facebook grupi 'Family Lockdown Tips and Ideas' i napisala: 'Nakon što sada više vremena provodim sa svojim mužem i sinovima, ostavljanje pomokrene daske na WC-u postao je svakodnevni izazov'.

- Svi mi kažu da je podižu, pa sam smislila trik kako da vidim tko je stvarno podiže! Zamotala sam i zapečatila novac, stavila ga ispod daske i čekala rezultate - ispričala je.

Victoria se prethodno suočila s mužem Paulom Everestom i sinovima Dawsonom (12) i Finlayem (13), ali sva su trojica tvrdila da nisu odgovorni za mrlje od mokraće koje su ostale iza njih.

No njezin plan je uspio, a najstariji sin Dawson prvi je pronašao novčanu nagradu. Međutim to mu nije bio prvi odlazak na zahod toga dana, pa Victoria kaže da je vjerojatno 'dizač daske na pola radnog vremena'.

Hrvatske psihologinje: Djeca u završnim razredima bore se s anksioznošću zbog korone
Hrvatske psihologinje: Djeca u završnim razredima bore se s anksioznošću zbog korone

Nakon što je izvela svoj lukavi eksperiment, žena je podijelila svoje rezultate na društvenim mrežama. 

- Ispostavilo se da su to svi oni, jer su na kraju svi redom pronašli novac .... ali očito je da je ne podižu svaki put. Od drugog dana  su je svi podizali kako bi provjerili ima li novca i sada su svi 'dizači daske od wc-školjke' - zaključila je. Druge su majke bile oduševljene s ovim urnebesnim trikom. Jedna je ideju nazvala 'briljantnom', dok je druga napisala da je to 'nešto najbolje ikad', piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru