Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Biopločice B!TE ME tek stigle na tržište, a već su u konkurenciji za vrijedne europske nagrade

Biopločice B!TE ME tek stigle na tržište, a već su  u konkurenciji za vrijedne europske nagrade

Braću Edu i Luku Mujkića povezuje ljubav prema kajaku na mirnim i divljim vodama te prema outdoor sportovima, a zajedno su proizveli zdrav i potpuno prirodan energetski zalogaj za sportaše

VIDEO

Braću Edu i Luku Mujkića, koji stoje iza branda prirodne sportske prehrane i  biopločica 'B!TE ME' koje se od rujna mogu pronaći na domaćem tržištu, povezala je ljubav prema kajaku na mirnim i divljim vodama, te uspješna sportska karijera, zbog koje je uvijek postojala i potreba za zdravom i nutricionistički kvalitetnom prehranom te zdravim međuobrocima koji mogu brzo osigurati energiju izgubljenu na treninzima ili natjecanjima.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Škola ribljeg stola

Pokretanje videa...

Ivan Pažanin: Ako ste mislili da sendviči nisu zdravi, razuvjerit ćemo vas! 02:28

Edo je, tako, otvorio vlastitu tvrtku i desetak godina radio u industriji sportske prehrane za mnoge međunarodne tvrtke, dok mu je 15 godina mlađi brat Luka pomagao oko digitalizacije i vođenja poslovanja te komunikacije s klijentima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od prvih dana bio sam svjestan da proizvodi koji se nude na tržištu nisu uvijek i potpuno zdravi, jer sadrže razne dodatke nepoznate potrošaču kao i sladila i konzervanse, i znao sam da želim osmisliti vlastiti proizvod. Tako se rodila suradnja s kolegicom Petrom Mihalić koja je prehrambeni tehnolog i osmislili smo bio energetske pločice koje su sirove, veganske, bez glutena, bez aditiva i bez dodanih šećera, te po sastavu i okusu potpuno drugačije od onoga što se nudi na tržištu – priča Edo.

Stvarajući proizvod, kaže, nisu gledali na cijenu sirovina, nego na to da ponude kvalitetu i poseban okus. 

- 'B!TE ME' biopločice su bogate orašastim plodovima i ne sadrže nikakve arome i dodatke. Visok udio orašastih plodova daje im vrlo korisne nezasićene masne kiseline i veći udio proteina. Suho voće bogato je vlaknima i ugljikohidratima, te zbog stručno određenog omjera prirodnih sastojaka biopločice sadrže manje šećera od sličnih proizvoda na tržištu. To su prednosti koje ih čine vrlo kvalitetnim međuobrokom za one koji se 'ozbiljno' ili amaterskih bave sportom, posebno u outdoor sportovima u kojima se troši puno energije, ali i svima koji su izloženi većim fizičkim naporima i trebaju povratiti energiju – zaključuje Edo.

 Iako su na tržištu tek od rujna, okusom i kvalitetom već su osvojile mnoge kupce, a već su privukle i pažnju industrije, pa su uvrštene u izbor za najkvalitetnije proizvode u sportskom nutricionizmu u čak tri asocijacije (Central European Startup Awards, ISPO - najveći sajam sportske industrije te ESNNA , u kategoriji za najbolji veganski proizvod u Europi).

 Možete ih nabaviti u specijaliziranim prodavaonicama Farmacije, trgovinama zdrave hrane Bio&Bio i Garden, te nekim fitness centrima, a uskoro bi se trebale naći i u Kauflandu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme