Lifestyle

Komentari 4

Blatnjava kujica se uvukla u kuhinju i, ma pogledajte sami...

Blatnjava kujica se uvukla u kuhinju i, ma pogledajte sami...

Britanka je prije izlaska s prijateljicama slučajno ostavila otvorena vrata za kućne ljubimce, što je njenoj kujici otvorilo put u dvorište. Taj vikend je u Engleskoj padala jaka kiša i pas se nakon igre u blatu vratio u kuhinju...

Kerry Tempelton iz Gosporta u Hampshireu na društvenim mrežama pokazala je kakav joj je nered njezina kujica Maddie napravila u kuhinji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije izlaska s prijateljicama, Kerry je zaboravila zaključati ugradbena vrata za ljubimce, koja su u vratima koja dijele kuhinju od dvorišta. Svoju kujicu ostavila je u kuhinji, kao i inače, i otišla u provod.

- Sada se ovome mogu smijati. U subotu navečer, nakon izlaska s prijateljicama, ovo me dočekalo kod kuće. Ostavila sam otvorena vrata za ljubimce, dok mi je pljusak pretvorio dvorište u kaljužu. Inače uvijek zatvorim ta vratašca kada izlazim, ali sada sam zaboravila. To mi se više neće dogoditi. Hvala Bogu da sam zatvorila vrata od kuhinje pa Maddie nije mogla u ostatak kuće - napisala je Kerry uz objavu.

Taj vikend je u Engleskoj padala jaka kiša, a Maddie obožava skakati po lokvama. Tako se, kada je vlasnica otišla, iskrala u dvorište i trčala po dvorištu, koje se zbog pljuska pretvorilo u blatnjavu lokvu.

Nakon zabave u blatu, Maddie se vratila u kuhinju, a što je unutra radila teško je i zamisliti.

Kerry je fotografirala nevini izgled svoje ljubimice koji ju je dočekao kada se vratila kući. Maddie je, sva blatnjava, sjedila u kuhinji i gledala u vlasnicu kao da ne primjećuje cijelu prostoriju 'okupanu' blatom.

- Bile su mi suze u očima, a Maddie me gledala s tako puno ljubavi. Samo sam ponavljala: O, moj Bože - prisjetila se Kerry.

Po tragovima se vidi da je Maddie pokušala 'prati veš', otvoriti frižider, trljala se o zidove, kantu i vrata, a čak se pokušala popeti i na stolicu i stol. Uz to je i svaki centimetar poda bio prekriven blatom.

Nakon što su očistile cijelu kuhinju, Kerry i njezina kći Scarlett morale su Maddie oprati čak dva puta kako bi isprale svu prljavštinu, piše Daily Mail

Najčitaniji članci